Snabbstart för Work Chat

< Föregående / Nästa >

Snabbstart för Work Chat

Med Work Chat kan du kommunicera och samarbeta med andra utan att lämna Evernote. Dela idéer med alla, oavsett om de använder Evernote eller inte.

Skicka ett meddelande i Work Chat

Starta en Work Chat med en eller flera personer.

• Mac och Windows

Nya Evernote för Mac och Windows: Välj Work Chat på navigeringsmenyn och klicka på Ny chatt (penna i kvadrat).

Äldre version av Evernote för Mac och Windows: Välj Ny chatt på Evernote-verktygsfältet.

• iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS: Tryck på de tre linjerna längst ned till vänster för att öppna menyn. Tryck på Work Chat och tryck på Ny chatt (penna i fyrkant).

Äldre versioner av Evernote för iOS: Öppna kontofliken, tryck på Work Chat och tryck sedan på den gröna plusknappen (+).

• Android

Nya Evernote för Android: Tryck på de tre linjerna i det nedre vänstra hörnet för att öppna menyn, tryck på Work Chat och tryck sedan på Ny chatt (penna i en fyrkant).

Äldre version av Evernote för Android: Välj Work Chat på navigeringsmenyn och tryck på Ny chatt.

• Webb

Välj Work Chat-knappen (pratbubbla med en pil) och klicka sedan på Work Chat-knappen längst upp till höger i chattlistan.

Obs! Endast tillgängligt i den äldre versionen av Evernote Web. Nya Evernote Web saknar stöd för Work Chat.

Nyckelord:

• chatt
  • samarbeta
  • redigera och bjuda in
  • rättigheter
  • skicka en chatt
  • skicka ett meddelande
  • dela anteckningar
  • dela anteckningar
  • visa och redigera
  • work chat