Snabbstart för Work Chat

< Föregående / Nästa >

Snabbstart för Work Chat

Med Work Chat kan du kommunicera och samarbeta med andra utan att lämna Evernote. Dela anteckningar, anteckningsböcker och utbyt idéer med alla, oavsett om de använder Evernote eller inte.

När du har delat en anteckning med ditt team kan du när som helst se vem som visar eller redigerar den och starta en chatt med dem.

Starta en Work Chat i tre steg:

Steg 1 etikett

Skapa en ny Work Chat

Skärmbild av Work Chat-ikonen i iOS

Starta en Work Chat med en eller flera personer.

1. Hitta och välj Work Chat-knappen på din dator eller mobila enhet:

• Mac och Windows

The new Evernote for Mac and Windows: Select Work Chat from the navigation menu, then click the New Chat button (pencil in a square).

Äldre version av Evernote för Mac och Windows: Välj Ny chatt på Evernote-verktygsfältet.

• iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS: Tryck på de tre linjerna längst ned till vänster för att öppna menyn. Tryck på Work Chat och tryck på Ny chatt (penna i fyrkant).

Äldre versioner av Evernote för iOS: Öppna kontofliken, tryck på Work Chat och tryck sedan på den gröna plusknappen (+).

• Android

Välj Work Chat på navigeringsmenyn och tryck sedan på Ny chatt.

• Webb

Välj Work Chat-knappen (pratbubbla med en pil) och klicka sedan på Work Chat-knappen längst upp till höger i chattlistan.

Obs! Endast tillgängligt i den äldre versionen av Evernote Web. Nya Evernote Web saknar stöd för Work Chat.

2. Skriv e-postadressen till en eller flera mottagare och välj eller tryck sedan på Skicka.

Steg 2 etikett

Dela en anteckning i Work Chat

Skärmbild av delning i Work Chat

Dela enstaka anteckningar i Work Chat:

1. Välj en anteckning från anteckningslistan.
  2. Välj Dela (Mac och Windows) eller tryck på Dela-knappen (Android och iPhone, iPad och iPod touch).
  3. Välj Bjud in någon (nya Evernote för iOS) och ställ in behörighetsnivån på Kan redigera och bjuda in, Kan redigera eller Kan visa.
  4. Se till att det finns minst en mottagare, skriv ett meddelande och klicka eller tryck sedan på Skicka.

Steg 3 etikett

Se vem som visar dina delade anteckningar

Närvaro i Work Chat

När du har delat en anteckning kan du när som helst se om någon visat eller redigerat anteckningen.

Nyckelord:

• chatt
  • samarbeta
  • redigera och bjuda in
  • rättigheter
  • skicka en chatt
  • skicka ett meddelande
  • dela anteckningar
  • dela anteckningar
  • visa och redigera
  • work chat