Ändringar i Evernotes prenumerationsplaner

< Föregående / Nästa >

Ändringar i Evernotes prenumerationsplaner

Allt eftersom vi förbättrar våra produkter och tjänster gör vi det också lättare att förstå vilken prenumerationsplan som är rätt för dig. Därför har vi ändrat vårt sortiment av planer som snart lanseras för att ge dig fler valmöjligheter och funktioner så att Evernote bättre passar ditt sätt att arbeta.

De nya planerna är bland annat:

Se tabellen nedan för mer information om varje plan.

Din tidigare plan Din nya plan Det här innebär det för dig
Evernote Basic Evernote Free
  • Din Evernote Basic-plan kallas nu Evernote Free.
  • Priset på din plan har inte ändrats. Den är fortfarande kostnadsfri.
  • Du har samma Evernote-funktioner och -tjänster som du hade tidigare, plus tillgång till helt nya Uppgifter.
Evernote Plus Ingen förändring
  • Du behåller din Evernote Plus-plan så länge du har en aktiv prenumeration och den är tillgänglig. Obs! Planen är inte längre tillgänglig för nya prenumeranter.
  • Priset på din prenumeration har inte ändrats.
  • Du har alla Evernote-funktioner och -tjänster som du hade tidigare, plus tillgång till helt nya Uppgifter.
Evernote Premium – Äldre pris

Obs: Det här är kunder som betalar ett lägre pris än det senaste priset som visas på vår webbplats och i appbutikerna. Mer information finns i vanliga frågor och svar nedan.
Ingen förändring
  • Du behåller din Evernote Premium-plan så länge du har en aktiv prenumeration och den är tillgänglig. Obs! Planen är inte längre tillgänglig för nya prenumeranter.
  • Priset på din prenumeration har inte ändrats.
  • Du har alla Evernote-funktioner och -tjänster som du hade tidigare, plus tillgång till helt nya Uppgifter.
Evernote Premium - Rekommenderat pris

Obs: Det inkluderar kunder som köpt en årlig Premium-prenumeration med rabatt i en av våra kampanjer och som ännu inte har förnyat till det senast publicerade priset.
Evernote Personal
  • Du har uppgraderats till en ny, kraftfullare Evernote-plan: Evernote Personal.
  • Priset på din prenumeration har inte ändrats.*
  • Du har alla Evernote-funktioner och -tjänster som du hade tidigare, plus tillgång till helt nya Uppgifter och Google-kalenderintegrering.
* In Argentina, Brazil, India, Japan, Turkey, and United Kingdom, you may see that the price of Personal is higher for new subscribers than the price Premium was offered at. This does not impact existing subscribers.
Evernote Professional
  • En helt ny prenumerationsplan designad för avancerade användare och proffs som vill ha det bästa av Evernote.
  • Du har samma Evernote-funktioner och tjänster som i Evernote Personal, plus tillgång till helt nya, avancerade Uppgifter, Google-kalenderintegrering med mera.
Evernote Business Evernote Teams
  • Din Evernote Business-plan kallas nu Evernote Teams.
  • Priset på din prenumeration har inte ändrats.
  • Du behåller alla Evernote-funktioner och -tjänster som du hade tidigare, plus att du får tillgång till helt nya, avancerade Uppgifter, Google-kalenderintegrering med mera.

Vanliga frågor och svar

Vad är annorlunda i de nya planerna?

Våra nya planer har utformats för att erbjuda fler alternativ och passa ditt sätt att arbeta bättre. Läs mer genom att gå till sidorna nedan:

Kan jag förnya min plan om jag har en gammal plan?

Ja. Om du behåller din prenumeration med automatisk förnyelse kan du ha din Plus- eller Premium-plan till det gamla priset så länge den är tillgänglig. Premium-kunder som automatiskt har uppgraderats till Personal kan inte gå tillbaka till Premium. Sådana kunder fortsätter dock att få alla fördelarna med Premium, plus tillgång till helt nya funktioner i Evernote Personal.

Hur uppgraderar jag till en ny plan?

Om du vill veta hur du uppgraderar din Evernote-prenumeration kan du läsa Så här hanterar du din Evernote-prenumeration.

Kan jag gå tillbaka till eller starta en ny Evernote Plus- eller Premium-prenumeration?

Nej. Evernote Plus och Evernote Premium kan inte längre köpas, även om du tidigare har haft en av dessa prenumerationer.

Varför uppgraderades jag inte automatiskt till Evernote Personal?

Om du inte automatiskt uppgraderades till Evernote Personal betyder det att du betalar ett äldre pris för din prenumeration. Du är välkommen att uppgradera till den nya Personal-planen till dess nuvarande pris.

Hur vet jag om jag betalar det aktuella priset eller ett äldre pris om jag är Premium-kund?

Vi skickade e-postmeddelanden till alla kunder innan planerna ändrades. Se e-postmeddelandet du fick. Om e-postmeddelandet anger att din plan kommer att uppgraderas (utan prisförändring) så betalar du rekommenderat pris. Om e-postmeddelandet säger att din Evernote Premium-plan inte kommer att ändras, betalar du ett äldre pris och du behåller planen med alla funktioner och tjänster du har haft tidigare.

Måste jag uppgradera till en ny plan?

Vissa kunder uppgraderas automatiskt till en ny plan. Andra till exempel de som har Plus- eller Premium-prenumerationer med äldre priser behåller sina aktuella planer. Om du behåller din nuvarande plan behöver du inte uppgradera till en ny plan just nu.

Förlorar jag några funktioner som jag för närvarande betalar för?

Du förlorar inte funktioner som ingår i din prenumerationsplan, till exempel obegränsade enheter och högre uppladdningar varje månad.

Jag har ett Evernote Business-konto och jag har läst att jag också behöver uppdatera min Evernote-app. Är det sant?

Vi rekommenderar starkt att du uppdaterar till den senaste versionen av Evernote. När vi lanserar nya funktioner kommer de bara att finnas tillgängliga i de senaste apparna. Som en del av uppdateringen kan du också bli ombedd att uppdatera ditt Evernote Teams-konto om du inte redan har gjort det. Se Uppdatera ditt Evernote Teams-konto för mer information.