Byt till nya Evernote Web (version 10+)

< Föregående / Nästa >

Byt till nya Evernote Web (version 10+)

De flesta kunder som använder Evernote Web använder den senaste versionen (version 10+). Men om du har mer än 10 000 anteckningar på ditt konto eller är Evernote Teams-kund har du inte tidigare haft tillgång till det. Du kan nu byta manuellt till nya Evernote Web (V10+) via dina personliga inställningar.

Nya Evernote Web ger dig tillgång till de senaste Evernote Web-funktionerna samt helt nya funktioner som startsidan.

Aktivera Evernote Web (version 10+)

Följ dessa steg i din webbläsare när du vill aktivera nya Evernote Web.

1. Gå till sidan Personliga inställningar i kontoinställningarna.
  2. I avsnittet Webbklient markerar du rutan bredvid Aktivera V10+ webbklienter....

Inaktivera Evernote Web (version 10+)

Följ dessa steg i din webbläsare när du vill inaktivera nya Evernote Web.

1. Gå till sidan Personliga inställningar i kontoinställningarna.
  2. I avsnittet Webbklient avmarkerar du rutan bredvid Aktivera V10+ webbklienter....

Obs: Om du manuellt har bytt till en äldre version av Evernote Web, måste du byta tillbaka till den nya versionen innan du kan komma åt nya Evernote Web. Följ i sådana fall dessa steg innan du utför stegen ovan:

1. Gå till dina kontoinställningar.
  2. I avsnittet Evernote Web klickar du på Gå till ny version under texten Helt nya Evernote Web! Testa nu.

Om det står Du använder nya Evernote Web så använder du redan den nya versionen av Evernote Web och ingen fler åtgärder behövs.

Vanliga frågor och svar

Hur vet jag om detta gäller mig?

Det gäller alla Evernote-kunder som har mer än 10 000 anteckningar på sina konton och alla Evernote Teams-kunder, oavsett hur många anteckningar de har på sina konton.

Om du har mindre än 10 000 anteckningar och inte är Evernote Teams-kund, har du redan tillgång till nya Evernote Web som standard och behöver inte vidta några åtgärder, såvida du inte har bytt tillbaka till en gammal version av Evernote Web manuellt (vilket är ovanligt). Om du använder en äldre version av Evernote Web måste du först byta till den nyare versionen enligt instruktionerna ovan innan du aktiverar Evernote Web (V10+).

Vad gör jag om jag får problem med prestandan?

Om du har mer än 10 000 anteckningar på ditt konto, eller har ett Evernote Teams-konto, kan du märka att inläsningstiden är längre när du använder Evernote Web (V10+) för första gången. Om prestandaproblemen fortsätter, även efter den första starten, kan du inaktivera nya Evernote Web och gå tillbaka till gamla Evernote Web med hjälp av instruktionerna ovan.