Lägg till en flagga i en uppgift

< Föregående / Nästa >

Lägg till en flagga i en uppgift

Du kan lägga till en flagga i en uppgift för att skilja den från de andra uppgifterna i din att göra-lista. Det finns inga datum eller tider associerade med flaggor, de är bara visuella indikatorer som du kan använda för att ställa in prioritet eller dra uppmärksamheten till en uppgift.

Uppgifter som har flaggats har en liten flaggikon bredvid dem.

Obs! Den här funktionen är bara tillgänglig med en Personal-, Professional- eller Teams-prenumeration.

Lägg till en flagga i en uppgift

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du lägga till en flagga i en uppgift.

• Mac

Klicka var som helst i titeln på en uppgift för att öppna uppgiftsredigeraren och klicka sedan på flaggknappen till höger om uppgiftens titel. Klicka på flaggknappen igen för att ta bort flaggan.

• Windows

Klicka var som helst i titeln på en uppgift för att öppna uppgiftsredigeraren och klicka sedan på flaggknappen till höger om uppgiftens titel. Klicka på flaggknappen igen för att ta bort flaggan.

• iOS

Tryck var som helst i titeln på en uppgift för att öppna uppgiftsredigeraren och tryck sedan på flaggknappen i verktygsfältet ovanför tangentbordet. Tryck på flaggknappen igen för att ta bort flaggan.

• Android

Tryck var som helst i titeln på en uppgift för att öppna uppgiftsredigeraren och tryck sedan på flaggknappen i verktygsfältet ovanför tangentbordet. Tryck på flaggknappen igen för att ta bort flaggan.

• Webb

Klicka var som helst i titeln på en uppgift för att ta fram uppgiftsredigeraren och klicka sedan på flaggknappen till höger om uppgifttiteln. Klicka på flaggknappen igen för att ta bort flaggan.

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag lära mig mer om uppgifter?

Mer information finns i Översikt över uppgifter.

Kan jag ändra färgen på flaggan?

Nej. Flaggan finns bara i rött just nu.

Vad händer med mina flaggor om jag säger upp mitt abonnemang?

Dina uppgifter behåller alla flaggor som har ställts in innan du avslutar din abonnemang. Du kommer dock inte att kunna lägga till flaggor till nya eller befintliga uppgifter.