Visa alla uppgifter på ett ställe

< Föregående / Nästa >

Visa alla uppgifter på ett ställe

Uppgiftsvy i Evernote på datorn och mobilen

Eftersom Evernote sätter in dina uppgifter i sitt sammanhang i dina anteckningar kan du ha massor av uppgifter i olika anteckningar. Vi skapade uppgiftsvyn som du öppnar via navigeringsmenyn så att du kan se alla uppgifter på ditt konto, oavsett vilken anteckning de lagras i. Alla ändringar du gör i en uppgift, antingen i anteckningen eller uppgiftsvyn, uppdateras överallt.

Obs! Den här funktionen är bara tillgänglig med en Personal-, Professional- eller Teams-prenumeration.

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag lära mig mer om uppgifter?

Mer information finns i Översikt över uppgifter.

Kan jag ta bort uppgifter från navigeringsmenyn?

Nej.

Kan jag ställa in min app så att den öppnas direkt i uppgiftsvyn?

Nej.

Vad händer med uppgiftsvyn om jag säger upp min abonnemang?

Du kan fortfarande se Uppgifter på navigeringsmenyn, men du uppmanas att abonnera på Evernote när du klickar på det.