Tidigare versionsnoteringar för Evernote för Android

< Föregående / Nästa >

Tidigare versionsnoteringar för Evernote för Android

Den här artikeln innehåller en logg över versionsinformation för lanserade versioner av Evernote med början från version 10.0. Om du vill visa information om aktuella versioner går du till Evernotes versionsinformation.

• 31 augusti 2022 – version 10.39

korrigerat

• Olika buggkorrigeringar
  • 18 augusti 2022 - Version 10.38

Nytt

• Vi har lagt till ett nytt filter i vyn Uppgifter som bara visar återkommande uppgifter.
  • 4 augusti 2022 - Version 10.37

Nytt

• Arbeta snabbare på Chromebook med nya kortkommandon.
    • Tomma anteckningstitlar fylls nu i automatiskt med hjälp av den första innehållsraden.
    • Ny minisidolist för enklare navigering på Chromebook och surfplatta.
  • 22 juli 2022 - Version 10.36

Nytt

• Filtrera efter bunt är nu tillgängligt för Teams-kunder.
  • 5 juli 2022 - Version 10.35

Nytt

• Vi introducerar återkommande uppgifter! Välj mellan förinställda alternativ som varje dag eller vecka eller ange ett anpassat intervall.
    • Klistra bara in en URL när du vill lägga till en hyperlänk till valfri text.

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 8 juni 2022 - Version 10.34

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 31 maj 2022 - Version 10.33

Nytt

• Förbättrad svarstid för att ansluta/koppla bort kalendrar.
    • Filtrera efter bunt när du söker i appen eller widgeten för filtrerade anteckningar (gäller ej Teams för närvarande).
  • 11 maj 2022 - Version 10.32

Korrigeringar

• Stabilitets- och prestandaförbättringar
  • 27 maj 2022 - Version 10.31

Korrigeringar

• Olika buggkorrigeringar
  • 12 april 2022 - Version 10.30.1

Nytt

• Nu optimerat för Chromebook.

Korrigeringar

• Fixade ett problem där Office-dokument som bifogats en anteckning inte kunde öppnas.
    • Fixade ett problem där åtgärdsfältswidgeten inte fungerade med mörkt läge.
  • 16 mars 2022 - Version 10.29

Korrigeringar

• Språket i e-postmeddelanden har ändrats till att inkludera namn på delade anteckningar och anteckningsböcker.
    • Olika buggkorrigeringar
  • 7 mars 2022 - Version 10.28

Korrigeringar

• Språket i e-postmeddelanden har ändrats till att inkludera namn på delade anteckningar och anteckningsböcker.
    • Olika buggkorrigeringar
  • 17 februari 2022 – version 10.27

Nytt

• Startsidans layout har optimerats för större skärmar så att antalet kolumner anpassas automatiskt efter skärmens bredd.
  • 2 februari 2022 – version 10.26

Nytt

• Nya widgetar! Se listor över uppgifter, genvägar eller anteckningar på enhetens startskärm.

Korrigeringar

• Ett antal buggkorrigeringar
  • 20 januari 2022 - Version 10.25

Nytt

• Nytt! Få Google Kalender-aviseringar i Evernote.

Korrigeringar

• Ett antal buggkorrigeringar och stabilitetsförbättringar
  • 5 januari 2022 - Version 10.24

Nytt

• Fliken Mina uppgifter har lagts till i vyn Uppgifter.
    • En ikon som visar standardanteckningsboken har lagts till.
    • Spillmenyn syns nu bättre surfplattor.
    • Startsidan laddas snabbare.

Korrigeringar

• Platshållaruppgifter i kalenderanteckningar visas inte längre i uppgiftsvyn.
    • Du kan nu trycka på länkar till anteckningar i Evernote via uppgiftsrubriker.
  • 9 december 2021 – Version 10.23

Nytt

• Flera vyer har lagts till för tilldelade uppgifter.

Korrigeringar

• Nu kan du trycka för att öppna webbadresser i uppgiftsvyn.
  • 2 december 2021 – Version 10.22

Nytt

• Den maximala längden på uppgiftstitlar har ökats till 1 000 tecken.
    • Förbättrad prestanda för flikarna Flaggat, Förfallodatum och Tilldelat i uppgiftsvyn.
  • 11 november 2021 - Version 10.21

Nytt

• Bakgrundsbilden på startsidan är nu valfri.
    • Du kan nu tilldela uppgifter till personer som inte använder Evernote.

Korrigeringar

• Viktiga kraschkorrigeringar
  • 27 oktober 2021 – version 10.20

Nytt

• Visa och redigera krypterad text utan att permanent dekryptera den först.
    • Sökningar använder nu den aktuella anteckningsboken eller projektytan som standard.

Korrigeringar

• Fliken Tilldelad i uppgiftsvyn grupperar nu uppgifter efter tilldelad person.
    • Förfallodatum, påminnelse och mottagare försvinner inte längre när en uppgift markerats som slutförd.
  • 13 oktober 2021 - Version 10.19

Nytt

• Appen kan nu spara en kopia av bilder som tagits i appen till enhetens kamerarulle.
    • Föreslagna filter visas högst upp i anteckningslistan efter en sökning.
    • Fler alternativ för att hantera hyperlänkar i uppgifter.
    • Uppgifter kan nu sorteras efter förfallodatum i uppgiftsvyn.

Korrigeringar

• Ett problem med kinesiska och japanska ord som försvann har åtgärdats.
  • 23 september 2021 - Version 10.18

Nytt

• Utökat länkstöd och förbättrad länkdetektering i anteckningsredigeraren.

Korrigeringar

• Anteckningar stängs inte längre under redigering.
    • Prestandaförbättringar.
  • 14 september 2021 - Version 10.17

Nytt

• Tabeller stöder nu kodblock och avdelare.
    • Skapa nya anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker direkt från varje widgetikon på startsidan.

Korrigeringar

• Bilder som skannats in i Evernote sparas nu korrekt.
  • 25 augusti 2021 - Version 10.16

Nytt

• Med den nya widgeten för filtrerade anteckningar kan du visa innehållet du behöver, direkt i instrumentpanelen på startsidan.

Korrigeringar

• När du trycker på Gå till anteckning från detaljskärmen för uppgifter fungerar det som väntat.
    • Anteckningar visas inte längre i uppgiftslistan när den sista uppgiften är klar.
  • 12 augusti 2021 - Version 10.15

Nytt

• Svep åt höger på en anteckningsbok i listan för fler alternativ eller ladda ner den för offline-användning.

Korrigeringar

• Vi finjusterade några saker för att göra uppgifter ännu mer användbara.
  • 28 juli 2021 - Version 10.14

Nytt

• Anpassa knappen Skapa med 7 olika stilar att välja mellan.

Korrigerat

• Påminnelser visas nu vid rätt tidpunkt.
    • Smidigare rullning genom sökresultat.
  • 22 juli 2021 - Version 10.13.2

Om du missade det, kolla in våra senaste prenumerationsplaner:

• Evernote Personal – Håll hemmet och familjen på rätt kurs.
    • Evernote Professional – Öka produktiviteten på arbetsplatsen.

Nytt i utvalda planer:

• Anslut Google-kalendern när du vill länka anteckningar till händelser.
    • Lägg till den nya uppgiftswidgeten och flera versioner av utvalda widgetar på startsidan.
    • Sök med booleska operatorer och geografisk plats.
  • 16 juli 2021 - Version 10.13.1

Nytt

• Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 7 juli 2021 - Version 10.13

Nytt

• Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 23 juni 2021 - Version 10.12

Nytt

• Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 3 juni 2021 - Version 10.11

Uppgifter i Evernote

Tidig åtkomst till Uppgifter lanseras och kommer snart att vara tillgängligt!

Med uppgifter i Evernote kan du hålla koll på allt:

• Få en samlad bild av alla dina uppgifter.
    • Koppla uppgifter till information i dina anteckningar.
    • Ange förfallodatum, påminnelser och flaggor för uppgifter.
    • Sortera uppgifter efter anteckning, slutdatum eller flaggad status.
  • 25 maj 2021 - Version 10.10

Nytt

• Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Diverse buggkorrigeringar.
  • 3 maj 2021 - Version 10.9

Korrigeringar

• Problem med att ladda ned bilder till enheten har åtgärdats
    • Problem med ljud som inte alltid spelas in ordentligt om enhetens skärm går in i viloläge har åtgärdats
    • Viktiga kraschkorrigeringar
    • Fler prestandaförbättringar
  • 15 april 2021 - Version 10.8

Nytt

• Startsidan är nu tillgänglig i Android!
    • Använd sökfilter från anteckningsvyn.

Korrigeringar

• Förbättrad tabellredigering.
    • Rätt anteckning öppnas nu när du trycker på en påminnelseavisering.
  • 31 mars 2021 - Version 10.7

Nytt

• Du kan nu ändra bakgrundsfärg och mönster för skisser.
    • Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Fliken Påminnelser försvinner inte längre när du ändrar sorteringsalternativen för en anteckningsbok.
  • 9 mars 2021 - Version 10.6

Nytt

• Tabeller kan nu redigeras på mobilen!
    • Den enkla anteckningswidgeten är tillbaka!
    • Nu kan du lägga till anteckningar på startsidan igen!
    • Du kan nu välja att visa/dölja anteckningsböcker i projektytor.

Korrigeringar

• Vi har åtgärdat ett problem med att öppna en webbsida från en anteckning.
    • Vi har åtgärdat ett problem med anteckningar som blinkar i kortvy.
    • Stabilitets- och prestandaförbättringar.
  • 17 februari 2021 - Version 10.5

Nytt

• Nu kan du söka i delade anteckningsböcker igen.

Korrigeringar

• Förhandsvisning i miniatyrvyn visar nu anteckningsinnehåll.
    • Anteckningar visas inte längre tomma när de öppnas.
    • Anteckningsböcker visas nu korrekt efter en uppdatering.
    • Work Chat-aviseringar visas nu.
    • Tangentbordet döljer inte längre delningsmenyn.
  • 14 januari 2021 - Version 10.4

Nytt

• Widget för åtgärdsfält för att snabbt skapa olika typer av anteckningar.
    • Stabilitets- och prestandaförbättringar.

Korrigeringar

• Fel inträffar när anteckningslänkar öppnas.
    • PDF-filer som skannats med ScanSnap visas inte.
    • Bilder visas som trasiga länkar.
    • Appen loggar ibland ut efter några dagars inaktivitet.
    • Krascher inträffar om du söker efter specialtecken när du är offline.
    • En svärm av små buggar har krossats.
  • 1 december 2020 - Version 10.0

Välkommen till nya Evernote – ombyggt från grunden för att förenkla ditt liv.

Redigerare

• Fler alternativ för listor, markeringar och formatering
    • Enklare sätt att lägga till multimedieinnehåll

Sök

• Sökförslag i realtid
    • Begränsa resultaten efter tagg, bilaga eller författare
    • Sparade sökningar

Användargränssnitt

• Modernare och smidigare huvudskärm
    • Omdesignade, intuitiva menyer

Nyckelord:

• versionsinformation
  • uppdatera anteckningar
  • ändringslogg
  • ändringslogg