Prenumerera på Evernote Personal

< Föregående / Nästa >

Prenumerera på Evernote Personal

Med Evernote Free, ett kostnadsfritt Evernote-konto, kan du fånga tankar och idéer oavsett när eller var inspirationen slår till. Om du vill få ut mer av Evernote erbjuder vi också Evernote Personal, Professional och Teams. Läs mer >>

Du kan abonnera på Evernote Personal på följande ställen:

• Evernote.com
  • iTunes
  • Google Play

Om du vill registrera dig för Evernote Teams kan du läsa Så här registrerar du dig för Evernote Teams.

Abonnera via Evernote.com

För att abonnera på Personal via Evernote.com:

1. Gå till Evernote.com och välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
  2. Ange e-postadressen och lösenordet som är kopplade till ditt nuvarande Evernote-konto eller skapa ett nytt konto.
  3. Beroende på din region kan du välja mellan följande betalningsalternativ: kredit- eller betalkort, PayPal (tillgängligt i utvalda länder) eller NetBanking (tillgängligt i utvalda länder).

Abonnera via iTunes

För att abonnera på Personal via iTunes måste du vara inloggad på ditt Evernote-konto på en iOS-enhet eller vara inloggad i Mac App Store-versionen av Evernote på din dator.

• iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS

1. Klicka på de tre linjerna längst ned till höger när du vill öppna navigeringsmenyn.
    2. Tryck på Uppgradera.
    3. Välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
    4. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via iTunes.

Äldre version av Evernote för iOS

1. Välj Konto > Visa uppgraderingsalternativ.
    2. Välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
    3. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via iTunes.
  • Mac

Nya Evernote för Mac

1. Klicka på Evernote på menyraden på Mac och klicka sedan på Kontoinformation.
    2. Välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
    3. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via iTunes.

Äldre version av Evernote för Mac

1. Klicka på ditt namn längst upp till vänster i appen och klicka på Kontoinformation.
    2. Klicka på Uppgradera och välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
    3. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via iTunes.

Abonnera via Google Play

För att köpa Personal via Google Play måste du vara inloggad på ditt Evernote-konto på en Android-enhet.

1. Öppna navigeringsmenyn genom att klicka på de tre linjerna längst ned till vänster.
  2. Tryck på Uppgradera.
  3. Välj den plan som bäst uppfyller dina behov.
  4. Följ anvisningarna för att slutföra betalningen via Google Play.

Nyckelord:

• köp
  • abonnera
  • köp
  • premium
  • itunes
  • google play