Misstänkt aktivitet på ditt Evernote-konto

Om du observerar misstänkt aktivitet på ditt Evernote-konto så föreslår vi att du gör följande:

1. Ändra ditt lösenord omedelbart på https://www.evernote.com/ForgotPassword.action. Välj ett unikt lösenord som du inte använder på en annan webbplats.
  2. Granska programmen med åtkomst på ditt konto på https://www.evernote.com/AuthorizedServices.action. Återkalla åtkomsten för alla program som du misstänker eller inte känner till.
  3. Konfigurera tvåstegsverifiering på kontot som ett extra säkerhetslager. Läs installationsinstruktionerna på https://help.evernote.com/hc/articles/208314238.

Till sist: dela aldrig din inloggningsinformation med någon annan. Sådana här situationer kan uppstå när du har konton på flera webbplatser och använder samma lösenord.

Nyckelord:

• hackning
  • hackat
  • hackare
  • obehörig åtkomst