Evernote for Chromebook

< Forrige / Neste >

Evernote for Chromebook

Chromebook-optimalisering

Evernote Android-appen er optimalisert for Chromebook-enheter, i enten bærbar PC- eller nettbrettmodus. Dette betyr at mer av innholdet ditt er synlig på Startsiden, det er tydeligere og mer intuitive menyer og forbedret layout for en mer skreddersydd opplevelse.

Selv om Evernote også kan brukes i en nettleser, så har Chromebook-appen enda flere muligheter. Noen av disse er:

• Frakoblet tilgang til notater
  • Lydopptak
  • Lag skisser med en tegnepenn
  • Passordlåsbeskyttelse

Den nyeste Evernote-appen for Chromebook kan installeres fra Google Play Store og er tilgjengelig på Android 11+.

Merk: Brukere på Android 9 vil trolig fortsatt kunne bruke Evernote, men vil ikke få de nyeste app-oppdateringene. For å oppdatere til nye Evernote for Android og få de nyeste forbedringene, anbefaler vi å oppdatere til Android 11 hvis mulig.

Nøkkelord:

• evernote for chromebook
  • chromebook
  • laptop
  • android
  • optimalisert