Opprette grupperte etiketter

< Forrige / Neste >

Opprette grupperte etiketter

Skjermbilde av grupperte etiketter i etikettoversikten

Hvis du har mange etiketter i Evernote, kan du organisere dem ved å opprette grupperte etiketter. Grupperte etiketter er etiketter som er organisert som under-etiketter under en hovedetikett. For eksempel kan hovedetikettex "Reise" ha flere under-etiketter, som "Chicago", "New York" og "San Francisco".

Merk: Grupperte etiketter støttes ikke med Evernote Teams.

Opprette grupperte etiketter

For å opprette en gruppert etikett, følg instruksjonene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Åpne etikettvisningen fra navigasjonsmenyen.
    2. Hold musepekeren over en etikett (den du vil angi som hovedetiketten), og klikk deretter på de tre prikkene.
    3. Velg Opprett under-etikett ....
    4. Gi et navn til under-etiketten, klikk deretter på Opprett.
  • Windows

1. Åpne etikettvisningen fra navigasjonsmenyen.
    2. Hold musepekeren over en etikett (den du vil angi som hovedetiketten), og klikk deretter på de tre prikkene.
    3. Velg Opprett under-etikett ....
    4. Gi et navn til under-etiketten, klikk deretter på Opprett.
  • iOS

1. Åpne etikettvisningen fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, og klikk deretter på Rediger etiketter.
    3. Trykk på de tre prikkene ved siden av etiketten som skal være under-etikett, og trykk deretter på Flytt etikett.
    4. Velg en annen etikett som du vil flytte under-etiketten under.
  • Android

1. Åpne etikettvisningen fra navigasjonsmenyen.
    2. Trykk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, og klikk deretter på Rediger etiketter.
    3. Trykk på de tre prikkene ved siden av etiketten som skal være under-etikett, og trykk deretter på Flytt etikett.
    4. Velg en annen etikett som du vil flytte under-etiketten under.
  • Web

1. Åpne etikettvisningen fra navigasjonsmenyen.
    2. Hold musepekeren over en etikett (den du vil angi som hovedetiketten), og klikk deretter på de tre prikkene.
    3. Velg Opprett under-etikett ....
    4. Gi et navn til under-etiketten, klikk deretter på Opprett.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om etiketter?

For å lære mer, gå til Etikettoversikt.

Hvordan får jeg eksisterende etiketter inn i en gruppert struktur?

I etikettvisningen, klikk på etiketten du vil at skal være under-etiketten, og dra den over en etikett som du vil flytte den under. Alternativt kan du holde musepekeren over etiketten du vil skal være under-etikett, klikke på de tre prikkene, velge Flytt etikett ... og deretter velge en annen etikett som du vil flytte under-etiketten under.

Nøkkelord:

• under-etikett
  • hovedetikett
  • underetikett
  • etiketthierarki
  • legg til en etikett i et notat