Opprette og legg til etiketter i notater

< Forrige / Neste >

Opprette og legg til etiketter i notater

Legg til en etikett i et notat

Med etiketter kan du legge til nøkkelord i notater så de blir enklere å finne når du har mange av dem. Bruk etiketter når et notat kan ligge i flere kategorier, eller når du vil filtrere resultater i en bestemt notatbok etter nøkkelord. Du kan bruke etiketter til å knytte notater til kategorier, minner eller steder.

Merk: I Evernote Teams blir etiketter som er opprettet automatisk lagt til i det søkbare etikettbiblioteket, og de blir tilgjengelige for hele teamet.

Legg til en etikett i et notat

For å legge til en etikett i et notat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Nederst i notatet, klikk på Legg til etikett (etikett med plusstegn).
    2. Begynn å skrive for å velge en eksisterende etikett eller opprette en ny etikett.
    Older version of Evernote for Mac
    1. Øverst i notatet, velg klikk for å legge til etiketter.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    1. Nederst i notatet, klikk på Legg til etikett (etikett med plusstegn).
    2. Begynn å skrive for å velge en eksisterende etikett eller opprette en ny etikett.
    Older version of Evernote for Windows
    1. Øverst i notatet, velg Legg til etikett ....
  • iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Åpne notatet.
    2. Trykk på etikett-knappen øverst i notatet.
    3. Trykk på en etikett for å bruke den for notatet, eller trykk på Ny etikett for å legge til en ny etikett.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Åpne notatet og trykk på info-knappen (bokstaven "i").
    2. Trykk på pluss-knappen (+) for å legge til en eksisterende etikett, eller velg Legg til etikett for å legge til ny etikett.
  • Android

The new Evernote for Android
    1. Åpne notatet.
    2. Trykk på etikett-knappen øverst i notatet.
    3. Trykk på en etikett for å bruke den for notatet, eller trykk på Ny etikett for å legge til en ny etikett.
    Older version of Evernote for Android
    1. Åpne notatet og trykk på info-knappen (bokstaven "i").
    2. Velg Legg til etikett for å legge til en ny etikett.
  • Web

Nye Evernote Web

1. Nederst i notatet, klikk på Legg til etikett (etikett med plusstegn).
    2. Begynn å skrive for å velge en eksisterende etikett eller opprette en ny etikett.

Eldre versjon av Evernote Web

1. Øverst i notatet, klikk på Ny etikett ... og angi etiketten(e), eller velg en eksisterende etikett.

Opprette en etikett fra navigasjonsmenyen

Du kan også opprette og se etiketter fra navigasjonsmenyen. Du kan gjøre dette på flere måter.

• Mac

• I navigasjonsmenyen, hold musepekeren over Etiketter og klikk på +-tegnet.
    • Fra navigasjonsmenyen, klikk på Etiketter og klikk på Opprett ny etikett-knappen øverst i høyre hjørne (etikett med plusstegn).
    • På tastaturet, hold inne Ctrl + Cmd + T.
  • Windows

• I navigasjonsmenyen, hold musepekeren over Etiketter og klikk på +-tegnet.
    • Fra navigasjonsmenyen, klikk på Etiketter og klikk på Opprett ny etikett-knappen øverst i høyre hjørne (etikett med plusstegn).
    • På tastaturet, hold inne Ctrl + Alt + T.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne navigeringsmenyen.
    2. Trykk på Etiketter for å åpne etikettvisningen.
    3. Trykk på Opprett ny etikett-knappen øverst i høyre hjørne (etikett med plusstegn).
  • Android

1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne navigeringsmenyen.
    2. Trykk på Etiketter for å åpne etikettvisningen.
    3. Trykk på Opprett ny etikett-knappen øverst i høyre hjørne (etikett med plusstegn).
  • Web

• I navigasjonsmenyen, hold musepekeren over Etiketter og klikk på +-tegnet.
    • Fra navigasjonsmenyen, klikk på Etiketter og klikk på Opprett ny etikett-knappen øverst i høyre hjørne (etikett med plusstegn).

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om etiketter?

For å lære mer, gå til Etikettoversikt.

Nøkkelord:

• bruk en etikett
  • legg til etikett
  • legg til etikett
  • etiketter
  • legg til en etikett i et notat