Bekrefte e-postadressen din med Evernote

< Forrige / Neste >

Bekrefte e-postadressen din med Evernote

Det er enkelte scenarier der Evernote kan be deg om å bekrefte e-postadressen på kontoen din. Noen av disse scenariene er:

• Når du ber om å tilbakestille passordet
  • Når du logger på fra en ny enhet, land eller tidssone
  • Når du deler et notat for første gang via e-post
  • Når du setter opp single sign-on (kun Teams)

Hvis du mottar en av disse e-postene fra Evernote, klikk på lenken i e-posten innen 30 minutter for å bekrefte kontoen.

Hvis du ikke gjorde noe av dette, eller mistenker eller registrerer mistenkelig aktivitet på Evernote-kontoen, gå til Dette gjør du hvis du mistenker uautorisert tilgang til Evernote-kontoen for å lære hvordan du sikrer kontoen.

Ofte stilte spørsmål

Må jeg bekrefte e-postadressen min?

Ja. Hvis du mottar en forespørsel om å bekrefte e-posten din fra Evernote, så blir kontoen din midlertidig låst til du bekrefter e-postadressen.

Hvordan vet jeg om e-posten fra Evernote er ekte?

Hver e-post som Evernote sender er signert kryptofrafisk og sendt fra IP-adresser som vi publiserer. For å se en fullstendig liste med e-postadresser fra Evernote, gå til Slik ser du om en e-post du har fått fra Evernote er autentisk.

Hva kan jeg gjøre om jeg ikke har gjort noe som tilsier at jeg skulle fått en e-postbekreftelse?

Hvis du mistenker, eller registrerer mistenkelig aktivitet på Evernote-kontoen, gå til Dette gjør du hvis du mistenker uautorisert tilgang til Evernote-kontoen for å lære hvordan du sikrer kontoen.