Evernote Teams-funksjoner

< Forrige / Neste >

Evernote Teams-funksjoner

Med Evernote Teams kan teammedlemmer jobbe smartere, raskere og samarbeide enkelt, slik at de kan fokusere på det viktigste.

Startsiden

Ha det mest relevante innholdet rett foran deg. Startsiden består av widgeter som er designet for å vise innholdet ditt på en enkel, organisert måte. Du kan til og med tilpasse Startsiden ved å legge til flere festede notater og scratch pad-er. Lær mer

Oppgaver

Ikke gå glipp av det som er viktig. Opprett, organisert og tildel oppgaver inne i notater for enkelt å holde styr på gjøremålslister og handlingselementer. Lær mer

Kalenderintegrasjon

Koble til Google Calendar fra opptil fem kontoer for å se kommende hendelser, finne relaterte notater og opprette nye møtenotater direkte fra hendelsene dine, slik at du kan oppnå det som er viktigst. Lær mer

Geografisk søk

Du kan bruke geografisk søk til å finne notater i Evernote basert på plasseringen der de ble opprettet. Lær mer

Områder

Vis, del og rediger en samling relaterte notater og notatbøker på ett sted, for å hjelpe teamet med å oppnå mer sammen. Lær mer

Adminkonsoll

Administratorer kan administrere teamets kontoinformasjon, brukere og alt innhold på ett sted. Lær mer

Single sign-on (SSO)

Strømlinjeforme kontotilgang samtidig som du forbedrer sikkerheten for ditt teams konto ved å aktivere single sign-on. Lær mer

Aktivitetshistorikk

Overvåk, søk og generer rapporter for kontoendringer som gjøres av medlemmer av teamkontoen din. Lær mer

Offline-notater på mobil

Notatene dine er tilgjengelige hvor som helst, når som helst, selv uten nett. Perfekt når du sitter på flyet, er på reise og jobber når du er på farten. Les mer

tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch, samt Android

Flere opplastinger

20 GB med månedlige notatopplastinger + 2 GB per bruker, så du aldri trenger å bekymre deg for grenser. Les mer

Større notater

Med en maksimal notatstørrelse på 200 MB, kan du lagre høyoppløste bilder og presentasjoner. Les mer

Visittkort-skanning

Kvitt deg med bunken med visittkort ved å skanne dem med Evernote-kameraet. Ta et bilde av kortet og lagre all kontaktinformasjon. Les mer

tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch, samt Android

PDF-kommentarer

Når et bilde er verdt mer enn tusen ord slipper du lange e-poster. Det finnes ingen raskere måte å vise endringer i kontrakter eller design på. Les mer

Tilgjengelig på Mac, iPhone, iPad og iPod Touch, samt Android

Concierge-støtte

Vet du ikke hvor du skal begynne? Feilsøker du et problem? Supportsaken din hopper fremover i køen og får prioritet. For umiddelbar hjelp kan du også chatte med en kundeservicemedarbeider. Kontakt kundestøtte

Kontobytte

Bytt enkelt mellom en Free-konto og opptil fire Personal-, Professional- eller Teams-kontoer.

Raskere bildegjenkjenning

Finn det du leter etter raskere. Vi skanner bildene dine, så tekst i bildene blir raskere søkbar. Finn tekst i håndskrevne notater, Post-it®-notater, whiteboard-tegninger med mer. Les mer

Søk i PDF-filer og Office-dokumenter

Filene dine er enkelt søkbare i Evernote. Finn Office- og arbeidsdokumenter, regneark, presentasjoner og PDF-er. Les mer

Notathistorikk

Du kan se tidligere versjoner av notater for å se endringene som er gjort og, hvis du ønsker, gå tilbake til eldre versjoner. Les mer

Nøkkelord:

• evernote premium
  • funksjoner
  • premium
  • Evernote Personal
  • Personal