Si opp Evernote Professional-abonnement

< Forrige / Neste >

Si opp Evernote Professional-abonnement

Hvis du har spørsmål før du sier opp abonnementet ditt, kan du kontakte oss.

Si opp Evernote Professional-abonnement

Abonnementet avsluttes ikke før faktureringsperioden avsuttes. Når abonnementet går ut blir det sagt opp og kontoen går tilbake til Evernote Free. Du mister ingen data og beholder tilgangen til alle notater og notatbøker.

Hvordan du sier opp abonnementet vil variere basert på betalingsmetoden.

• Kort, PayPal eller SEPA

Using the new payments system:
    1. Logg på kontoinnstillinger i Evernote Web.
    2. Velg Fakturering fra venstremenyen.
    3. Nederst på siden for fakturering kan du velge Si opp Evernote-abonnementet.
    4. Bla til nederst på siden og klikk på Nedgrader til Free.
    5. Velg en årsak til at du sier opp.
    6. Klikk på knappen Si opp abonnement.
    Using the older payments system:
    1. Logg på kontoinnstillinger i Evernote Web.
    2. Velg Administrer abonnement på siden "Kontosammendrag".
    3. Velg Evernote Free (gratis Evernote-konto).
  • iTunes

• Google Play

Si opp abonnementet i Google Play.

Refunderingspolicy

Det gis ingen krediteringer på oppsagte abonnement. Betalte abonnement er ikke refunderbare, og det gis ingen redunderinger eller krediteringer for delvis benyttede abonnement. Vi forbeholder oss retten til å gi refunderinger eller krediteringer i enkelttilfeller, hvis loven krever dette. Hvis vi gir refunderinger eller krediteringer i ett tilfelle, er vi ikke forpliktet til å gi samme refunderinger eller krediteringer i fremtiden.

Nøkkelord:

• si opp
  • si opp abonnement
  • refundering
  • deaktiver