Administrer kalenderinnstillinger

< Forrige / Neste >

Administrer kalenderinnstillinger

Innstillinger for kalenderwidget

For å få tilgang til kalenderinnstillingene, klikk eller trykk på Flere alternativer-knappen (tre prikker) øverst til høyre i kalenderwidgeten, og klikk eller trykk på Kalenderinnstillinger ....

Forhåndsformaterte notater

En kalenderhendelse i et koblet notat

Som standard som forhåndsformateres notater som er opprettet fra kalenderwidgeten med en mal som inneholder detaljer fra kalenderhendelsen. Deler for handlingselementer og notater er også inkludert i malen, og de kan flyttes eller fjernes fra notatet. Selve malen kan ikke endres.

For å deaktivere forhåndsformaterte notater og starte med et tomt notat hver gang, kan du sette knappen til Deaktivert.

Kalendervarslinger (kommer snart)

Varslinger om å ta eller åpne notater som er knyttet til kalenderhendelser kommer snart!

Administrer kontoer

Om du klikker eller trykker på Administrer kontoer så komer du til siden "Tilkoblede tjenester" i kontoinnstillinger. Her kan du koble til eller fra Google Calendar-konto(er). For å lære mer, gå til Legge til og fjerne Google-kontoer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om å koble til Google Calendar?

For å lære mer, gå til Evernote + Google Calendar-oversikt.