Administrer kalenderinnstillinger

< Forrige / Neste >

Administrer kalenderinnstillinger

Kalenderinnstillinger

For å få tilgang til kalenderinnstillingene i Evernote for Mac, Windows eller Web, klikk på Innstillinger-knappen (tannhjulet) ved siden av navnet ditt øverst i venstre navigasjonsmeny, og gå deretter til Egenskaper - Kalender.

For å få tilgang til kalenderinnstillingene fra widgeten, klikk eller trykk på Flere alternativer-knappen (tre prikker) øverst til høyre i kalenderwidgeten, og klikk eller trykk på Kalenderinnstillinger ....

Forhåndsformaterte notater

En kalenderhendelse i et koblet notat

Som standard som forhåndsformateres notater som er opprettet fra kalenderwidgeten med en mal som inneholder detaljer fra kalenderhendelsen. Deler for handlingselementer og notater er også inkludert i malen, og de kan flyttes eller fjernes fra notatet. Selve malen kan ikke endres.

For å deaktivere forhåndsformaterte notater og starte med et tomt notat hver gang, kan du sette knappen til Deaktivert.

Kalendervarslinger

Evernote kan minne deg på når det er på tide å ta møtenotatet, eller åpne et eksisterende notat, så du aldri går glipp av en detalj.

Varslinger om kalenderhendelser gir deg et spørsmål før møtene dine, når de starter eller rett etter at de slutter, så du ikke glemmer å ta notater eller du må lete frem notater du har forberedt på forhånd.

For å lære mer, gå til Administrere kalendervarslinger fra Evernote.

Administrer kontoer

Om du klikker eller trykker på Administrer kontoer så komer du til siden "Tilkoblede tjenester" i kontoinnstillinger. Her kan du koble til eller fra Google Calendar-konto(er). For å lære mer, gå til Legge til og fjerne Google-kontoer.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lære mer om å koble til Google Calendar?

For å lære mer, gå til Evernote + Google Calendar-oversikt.