Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene våre

< Forrige / Neste >

Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene våre

Målet vårt er å levere oppdateringer til Evernote-appene ofte og regelmessig, samtidig som vi har høye kvalitets- og ytelsesstandarder.

Det er tre faktorer som avgjør tilgjengeligheten av nyeste versjon av Evernote:

1. Operativsystem og plattform
  2. Reglene for prosessen med "gradvis utrulling"
  3. Hvor du laster ned appen fra

For hver oppdateringer som vi lanserer:

• Hver nye oppdatering og funksjon i Evernote testes nøye av vårt Quality Assurance (QA)-team før den blir tilgjengelig for alle. Dette inkluderer både automatiserte og manuelle tester for feilrettinger, ytelse og nye funksjoner.
  • For å gi kundene våre best mulig opplevelse, leveres oppdateringene som "gradvise utrullinger" i løpet av bestemte tidsrammer. Vi begynner med å lansere den nye versjonen av en app til en liten prosentandel av kundene våre. Dette kan være basert på geografi, operativsystem eller, hvis app-butikken ikke kan levere denne typen kontroller, et tilfeldig utvalg kvalifiserte kunder. Vi overvåker supportsaker og tilbakemeldinger i fora nøye, og øker prosentandelen som vi ruller ut til hvis signalene herfra er positive. Slik kan vi raskt rette nye feil som kanskje ikke ble avdekket i QA-prosessen.
  • Ulike app-butikker har ulike regler for lanseringer. Reglene, muligheten til og prosessene for varsling av kunder og prosessen for å gjøre app-oppdateringer tilgjengelige er ulike, avhengig av hvor du laster ned appen fra.

Delene nedenfor viser de ulike detaljene og forskjellene for hvert operativsystem.

• Mac

Støttede versjoner av macOS
    • Nye Evernote for Mac er tilgjengelig for alle som er på macOS 10.14 eller nyere.
    • Hvis du har en eldre versjon av macOS, kan Evernote for Mac kanskje ha tekniske problemer og vil kanskje ikke fungere så bra på enheten din. Vi anbefaler at du oppdaterer til en nyere versjon av macOS før du installerer ny Evernote for Mac.
    Mac App Store prosess for gradvis utrulling av Evernote
    (For dem som har installert Evernote via Mac App Store)
    • Nye versjoner av Evernote for Mac lanseres typisk i løpet av syv dager via Mac App Store. Dette kan av og til ta lengre tid hvis vi lanserer en ny funksjon.
    • Hvis du slår på auto-oppdatering i innstillingene for macOS, laster Mac App Store ned og installerer nyeste versjon av Evernote for Mac automatisk, når du legges til i prosentandelen som er kvalifisert. Det tar typisk fem dager å rulle ut til 20 % av enhetene. Dette er økt til 100 % i løpet av dag syv.
    Mac-prosess for gradvis utrulling av Evernote
    (For dem som har installert Evernote via evernote.com/download)
    • Vi lanserer typisk i løpet av en femdagersperiode, der vi har 50 % dekning av enhetene innen tre dager og 100 % i løpet av dag fem.
    Hvis jeg er på en støttet versjon av macOS, kan jeg oppdatere når jeg vil?
    • For Mac App Store-installasjoner: Ja! Mac App Store gjør en ny versjon tilgjengelig automatisk for alle som går direkte til Evernote i Mac App Store. Så selv om du ikke er en del av den kvalifiserte prosentandelen av kunder, eller du ikke klarer å vente på auto-oppdateringen, kan du gå rett til app store og laste ned den nye versjonen manuelt.
    • For evernote.com/download installs: Ja! Du kan alltid se etter oppdateringer i appen eller gå til evernote.com/download og installere nyeste versjon av appen.
    Hvordan oppdaterer jeg Evernote-appen min?
    • For Mac App Store-installasjoner: Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote i Mac App Store, gå til Evernote i Mac App Store og klikk på Oppdater.
    • For evernote.com/download installs: I Evernote-appen, klikk på Hjelp - Se etter oppdateringer fra menylinjen.
  • Windows

Støttede versjoner av Windows
    • Nye Evernote for Windows støttes for alle på Windows 10.
    • Hvis du har en eldre versjon av Windows, kan Evernote for Mac kanskje ha tekniske problemer og vil kanskje ikke fungere så bra på enheten din. Vi anbefaler at du oppdaterer til en nyere versjon av Windows før du installerer ny Evernote for Windows.
    Microsoft Store-prosess for gradvis utrulling av Evernote
    (For dem som har installert Evernote via Microsoft Store)
    • Nye versjoner av Evernote for Windows lanseres typisk i løpet av syv dager via Microsoft Store. Dette kan av og til ta lenger tid hvis vi lanserer en ny funksjon.
    • Hvis du slår på auto-oppdatering i innstillingene for Windows, laster Microsoft Store ned og installerer nyeste versjon av Evernote for Windows automatisk, når du legges til i prosentandelen som er kvalifisert. Det tar typisk fem dager å rulle ut til 50 % av enhetene. Dette er økt til 100 % i løpet av dag syv.
    Windiws-prosess for gradvis utrulling av Evernote
    (For dem som har installert Evernote via evernote.com/download)
    • Vi lanserer typisk i løpet av en femdagersperiode, der vi har 50 % dekning av enhetene innen tre dager og 100 % i løpet av dag fem.
    Hvis jeg er på en støttet versjon av Windows, kan jeg oppdatere når jeg vil?
    • For Microsoft Store-installasjoner: Ja! Microsoft Store gjør en ny versjon tilgjengelig automatisk for alle som går direkte til Evernote i Microsoft Store. Så selv om du ikke er en del av den kvalifiserte prosentandelen av kunder, eller du ikke klarer å vente på auto-oppdateringen, kan du gå rett til app store og laste ned den nye versjonen manuelt.
    • For evernote.com/download installs: Ja! Du kan alltid se etter oppdateringer i appen eller gå til evernote.com/download og installere nyeste versjon av appen.
    Hvordan oppdaterer jeg Evernote-appen min?
    • For Microsoft Store-installasjoner: Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote i Microsoft Store, gå til Evernote i Microsoft Store og oppdater.
    • For evernote.com/download installs: I Evernote-appen, klikk på Hjelp - Se etter oppdateringer fra menylinjen.
  • iOS

Støttede versjoner av iOS
    • Nye Evernote for iOS er tilgjengelig for alle på iOS 13 eller nyere.
    • Hvis enheten din bruker iOS 12 eller eldre og du har installert Evernote tidligere, kan du installere den eldre versjonen av Evernote i App Store (versjon 8.24.6).
    • Hvis enheten bruker iOS 12 eller eldre og du aldri har installert Evernote, må du oppdatere til iOS 13 eller nyere for å installere den.
    iOS App Store prosess for gradvis utrulling av Evernote
    • Nye versjoner av Evernote for iOS lanseres typisk i løpet av syv dager via iOS App Store. Dette kan av og til ta lengre tid hvis vi lanserer en ny funksjon.
    • Hvis du slår på auto-oppdatering i innstillingene for iOS, laster App Store ned og installerer nyeste versjon av Evernote for iOS automatisk, når du legges til i prosentandelen som er kvalifisert. Det tar typisk fem dager å rulle ut til 20 % av enhetene. Dette er økt til 100 % i løpet av dag syv.
    Hvis jeg er på en støttet versjon av iOS, kan jeg oppdatere når jeg vil?
    • Ja! iOS App Store gjør en ny versjon tilgjengelig automatisk for alle som går direkte til Evernote i App Store. Så selv om du ikke er en del av den kvalifiserte prosentandelen av kunder, eller du ikke klarer å vente på auto-oppdateringen, kan du gå rett til app store og laste ned den nye versjonen manuelt.
    Hvordan oppdaterer jeg Evernote-appen min?
    • Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote i iOS App Store, gå til Evernote i App Store og trykk på Oppdater.
  • Android

Støttede versjoner av Android
    • Nye Evernote for Android er tilgjengelig for alle på Android 10 eller nyere. Vi fortsetter å jobbe med å optimalisere appytelse for eldre versjoner av Android og planlegger å utvide Android-støtten i fremtiden.
    • Hvis enheten bruker Android 6, 7, 8 eller 9, blir du bedt om å installere den eldre versjonen av Evernote fra app-butikken.
    Google Play Store prosess for gradvis utrulling av Evernote
    • Nye versjoner av Evernote for Android lanseres typisk i løpet av syvdagers eller 14-dagers utrulling.
    • I Play Store legges enheter til i den kvalifiserte prosenten for utrulling tilfeldig, på tvers av geografi, enheter og operativsystemer.
    • Hvis du har slått på auto-oppdatering i innstillingene for Play Store, skal appen oppdateres automatisk når du er lagt til i prosentandelen som er kvalifisert.
    Hvis jeg er på en støttet versjon av Android, kan jeg oppdatere når jeg vil?
    • Nei. Designen på Play Store gjør at du må være inkludert i prosentandelen som det skal rulles ut til før du kan oppdatere. Kundene legges til i denne prosentandelen av Google.
    Hvordan oppdaterer jeg Evernote-appen min?
    • Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote i Play Store, gå til Evernote i Play Store og trykk på Oppdater.
  • Web

Tilgjengelighet
    • Nye Evernote Web (v10.0+) er tilgjengelig for Evernote-kunder som ikke har et Evernote Business-abonnement, har 10 000 notater eller færre på kontoen og bruker Google Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge (Chromium) eller Opera som nettleser.
    • Hvis kontoen har mer enn 10 000 notater, eller du er Evernote Business-kunde, så kan du bruke Evernote for Web v5.33.
    • Merk: Hvis du har mer enn 10 000 notater, eller du er Evernote Business-kunde og du vil bruke nyeste versjon av Evernote på datamaskinen, så anbefaler vi at du installerer Evernote for Mac eller Evernote for Windows. Når nyeste versjon av Evernote Web er klar for kontoen din, så sender vi deg en varsling.
    Evernote Web prosess for gradvis utrulling
    • Vi lanserer typisk i løpet av en femdagersperiode, der vi har 50 % dekning av enhetene innen tre dager og 100 % i løpet av dag fem.
    • Når du er lagt til i prosentandelen som er kvalifisert, har du umiddelbart tilgang til nyeste versjon av Evernote for Web ved å oppdatere i nettleseren.
    Hvis jeg bruker en støttet nettleser og har færre enn 10 000 notater, kan jeg oppdatere når jeg vil?
    • Nei. Nyeste versjon av Evernote Web blir tilgjengelig for deg basert på tidsplanen for gradvis utrulling vist ovenfor. Når du er lagt til i prosentandelen som er kvalifisert, så får du umiddelbart tilgang til den nyeste versjonen av Evernote for Web ved å oppdatere i nettleseren.
    Hvordan oppdaterer jeg Evernote-appen min?
    • Når du er lagt til i prosentandelen som er kvalifisert, har du umiddelbart tilgang til nyeste versjon av Evernote Web ved å oppdatere i nettleseren.

Nøkkelord:

• utrulling
  • oppdater
  • app-oppdatering