Aktiver varslinger for Evernote

< Forrige / Neste >

Aktiver varslinger for Evernote

For å kunne motta varslinger fra Evernote må du tillate at Evernote sender varslinger til enheten din. Varslinger bør være aktivert for hver enhet og/eller nettleser der du bruker Evernote. Hvis du aktiverer varslinger:

• blir du varslet når påminnelser forfaller
  • mottar du meldinger om notater og notatbøker som er delt med deg
  • Lær mer om Evernote

Aktiver varsler

• Mac

For å motta varslinger fra Evernote på Mac-enheter, må du aktivere dem via innstillinger. Slik gjør du det:

1. Fra menylinjen velg Apple-meny - Systemegenskaper - Varslinger.
    2. I app-listen, bla til Evernote og trykk på bryteren ved siden av Tillat varslinger fra Evernote.

For å lære mer, gå til Endre varslingsinnstillinger på Mac fra Apple kundestøtte.

• Windows

For å motta varslinger fra Evernote på Windows-enheter må du aktivere dem via enhetsinnstillingene. Slik gjør du det:

1. Velg Start - Innstillinger - Varslingshandlinger.
    2. I app-listen, bla til Evernote og slå bryteren til .

For å lære mer, gå til Endre varslingsinnstillinger i Windows 10 fra Microsoft kundestøtte.

• iPhone, iPad og iPod touch

For å motta varslinger fra Evernote på iOS-enheter, må du aktivere dem via innstillinger. Slik gjør du det:

1. Åpne Innstillinger.
    2. Gå til Varslinger.
    3. I app-listen, bla til Evernote og trykk på bryteren ved siden av Tillat varslinger.

For å lære mer, gå til Endre varslingsinnstillinger på iPhone fra Apple kundestøtte.

• Android

For å motta varslinger fra Evernote på Android-enheter, må du aktivere dem via enhetsinnstillingene. Slik gjør du det:

1. Åpne Innstillinger.
    2. Trykk på Varslinger.
    3. Under "Nylig sendt", trykk på Evernote.
    4. Ved siden av "Vis varslinger", sett bryteren til på (blå).

Hvis du ikke ser disse innstillingene kan det hende du bruker en eldre versjon av Android. For å lese mer, gå til Kontrollvarslinger på Android fra Android hjelp.

• Web

For å motta varslinger fra Evernote Web må du aktivere varslinger gjennom nettleserinnstillingene. Trinnene for de vanligste nettleserne vises nedenfor.

For å aktivere varslinger for Evernote i Chrome, følg disse trinnene:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
    2. Velg Chrome - Egenskaper ... fra menylinjen.
    3. Under "Personvern og sikkerhet", velg Nettstedsinnstillinger - Varslinger.
    4. Ved siden av "Tillat", klikk på Legg til. Angi "www.evernote.com" og klikk på Legg til.

For å lese mer, gå til Slå varslinger på eller av fra hjelp i Google Chrome.

For å aktivere varslinger for Evernote i Safari, følg disse trinnene:

1. Åpne Safari på datamaskinen.
    2. Velg Safari - Egenskaper ... fra menylinjen.
    3. Klikk på Nettsider og klikk deretter på Varslinger.
    4. Finn "www.evernote.com" på listen over nettsteder og velg Tillat fra nedtrekksmenyen.

For å lære mer, gå til Tilpass nettsidevarslinger i Safari på Mac fra Apple kundestøtte.

For å aktivere varslinger for Evernote i Firefox, følg disse trinnene:

1. Åpne Firefox på datamaskinen.
    2. Velg Firefox - Egenskaper ... fra menylinjen.
    3. Klikk på Personvern - Sikkerhet fra venstremenyen.
    4. Bla til delen "Tillatelser", klikk deretter på Innstillinger ...-knappen til høyre for "Varslinger".
    5. Finn "www.evernote.com" på listen over nettsteder og velg Tillat fra nedtrekksmenyen.

For å lære mer, gå til Push-varslinger i Firefox fra Mozilla kundestøtte.

Ofte stilte spørsmål

Jeg har aktivert Evernote-varslinger på enheten min. Hvorfor får jeg dem ikke?

Hvis du har aktivert varslingstillatelser for Evernote, og du har dobbeltsjekket de funksjonsspesifikke varslingsinnstillingene, så skal du motta varslinger på enheten din. Hvis du har bekreftet innstillingene og du fortsatt ikke mottar varslinger, sjekk at det ikke finnes andre enhetsinnstillinger eller verktøy som styrer varslinger. Disse inkluderer:

• Fokus, ikke forstyrr, leggetid - Disse operativsystemmodusene gjør at du kan angi bestemte tidspunkter der du ikke vil at enheten skal vise varslinger.
  • Fokus-atkiverte apper og nettleserutvidelser - Du har kanskje installert en annen app eller nettleserutvidelse som forsinker visning av varslinger i en bestemt tidsperiode.
  • Varslingsprioriteringer (iOS 15) - Med denne nye funksjonen kan du spesifisere nivåer for prioritering for en persons individuelle appvarslinger.
  • Skjermdelingsinnstillinger i andre apper - Mange møte- og samarbeidsapper har innstillinger der du kan forsinke varslinger når du deler skjerm.

Hvordan får jeg varslingene til å vises lenger?

Varslinger fra Evernote følger egenskapene du angir for appen i varslingsinnstillingene for enheten eller nettleseren. Du kan angi egenskaper som visningsvarighet, bannertype, visning på låst skjerm, lyder og vibrering direkte på enheten. Disse innstillingene kan administreres på følgende steder:

• Mac: Egenskaper - Varslinger
  • Windows: System - Varslinger - Handlinger
  • iOS: Innstillinger - Varslinger
  • Android: Innstillinger - Varslinger
  • Nettlesere: Sideinnstillinger - Varslinger