Evernote versjonsnotater

< Forrige / Neste >

Evernote versjonsnotater

Velg operativsystem nedenfor for å vise de nyeste versjonsnotatene. For å finne versjonsnummeret for appen, gå til Finne app-versjon. For å lære hvordan Evernote leverer app-oppdateringer, når du kan oppdatere og hvordan du oppdaterer Evernote-appen, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• Mac

Den nyeste versjonen er 10.21.5 build 2931. Lansert 9. september 2021.

Evernote for Mac 10.21.5 er tilgjengelig nå fra Mac App Store, eller du kan laste den ned fra nettsiden. Hvis du allerede kjører versjonen som lastes ned direkte, så trenger du ikke gjøre noe mer, og du vil de en automatisk oppdatering snart.

Nytt

• Store nyheter: Du kan nå legge til kodeblokker og delelinjer i tabellene!
    • Vi gjør nå Startsiden enda mer nyttig for deg. Notater, oppgaver, etiketter og notatbokwidgeter har nå et ikon øverst til høyre så du kan lage en ny oppføring med ett klikk, direkte fra widgeten.
    • Å legge til filtre i notatlisten eller søkeresultatene er en god måte å snevre inn resultatene på, og nå kan du lagre disse filtrene som et lagret søk med ett klikk.
    • Du kan nå duplisere, kopiere og slå sammen notater når du er frakoblet. Så selv om Internett ikke fungerer, så kan du fungere.

Fikset

• Kalenderuken starter kanskje på søndag eller mandag, avhengig av hvor du bor. Nå finner appen plasseringen din og justerer seg etter det.
    • Av og til, når du eksporterte et notat som en PDF, så hadde notattittelen et linjeskift midt i et ord. Det var litt flaut, men det er heldigvis fortid nå.
    • La oss innse det: notatkonflikter er frustrerende. Vi har funnet en løsning slik at det ikke skjer så ofte når du redigerer på en enkelt enhet, men du vil fortsatt se dem av og til. Alt vi kan si er at vi jobber med det og setter pris på tålmodigheten din.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Mac.

• Windows

Den nyeste versjonen er 10.21.5 build 2931. Lansert 9. september 2021.

Evernote for Windows 10.21.5 er tilgjengelig nå fra Windows Store, eller du kan laste den ned fra nettsiden. Hvis du allerede kjører versjonen som lastes ned direkte, så trenger du ikke gjøre noe mer, og du vil de en automatisk oppdatering snart.

Nytt

• Store nyheter: Du kan nå legge til kodeblokker og delelinjer i tabellene!
    • Vi gjør nå Startsiden enda mer nyttig for deg. Notater, oppgaver, etiketter og notatbokwidgeter har nå et ikon øverst til høyre så du kan lage en ny oppføring med ett klikk, direkte fra widgeten.
    • Å legge til filtre i notatlisten eller søkeresultatene er en god måte å snevre inn resultatene på, og nå kan du lagre disse filtrene som et lagret søk med ett klikk.
    • Du kan nå duplisere, kopiere og slå sammen notater når du er frakoblet. Så selv om Internett ikke fungerer, så kan du fungere.

Fikset

• Kalenderuken starter kanskje på søndag eller mandag, avhengig av hvor du bor. Nå finner appen plasseringen din og justerer seg etter det.
    • Av og til, når du eksporterte et notat som en PDF, så hadde notattittelen et linjeskift midt i et ord. Det var litt flaut, men det er heldigvis fortid nå.
    • La oss innse det: notatkonflikter er frustrerende. Vi har funnet en løsning slik at det ikke skjer så ofte når du redigerer på en enkelt enhet, men du vil fortsatt se dem av og til. Alt vi kan si er at vi jobber med det og setter pris på tålmodigheten din.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Windows.

• iOS

Den nyeste versjonen er 10.17. Lansert 14. september 2021.

Evernote for iOS 10.17 er tilgjengelig fra App Store. Hvis du har aktivert automatiske app-oppdateringer, trenger du ikke å gjøre noe, og du vil snart se en automatisk oppdatering.

Nytt

• Store nyheter: Du kan nå legge til kodeblokker og delelinjer i tabellene!
    • Vi gjør nå Startsiden enda mer nyttig for deg. Notater, oppgaver, etiketter og notatbokwidgeter har nå et ikon øverst til høyre så du kan lage en ny oppføring med ett klikk, direkte fra widgeten.

Fikset

• Appen fortsetter nå å spille inn lyd etter at enheten låser seg automatisk, selv om du har aktivert kode.

For å se tidligere versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for iOS.

• Android

Den nyeste versjonen er 10.17. Lansert 14. september 2021.

Evernote for Android 10.17 rulles sakte men sikkert ut i Play Store. Hvis du har aktivert automatiske app-oppdateringer trenger du ikke å foreta deg noe, og du vil se en automatisk oppdatering snart.

Nytt

• Tabeller støtter nå kodeblokker og delelinjer.
    • Opprett nye notater, oppgaver, etiketter og notatbøker direkte fra hver widgets ikon på Startsiden.

Fikset

• Bilder som skannes inn i Evernote lagres nå på riktig måte.

For å se tidligere versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Android.

• Web

Den nyeste versjonen er 10.21.5. Lansert 9. september 2021.

Oppdateringene for Evernote Web er automatiske. Du trenger ikke å foreta deg noe.

Nytt

• Store nyheter: Du kan nå legge til kodeblokker og delelinjer i tabellene!
    • Vi gjør nå Startsiden enda mer nyttig for deg. Notater, oppgaver, etiketter og notatbokwidgeter har nå et ikon øverst til høyre så du kan lage en ny oppføring med ett klikk, direkte fra widgeten.
    • Å legge til filtre i notatlisten eller søkeresultatene er en god måte å snevre inn resultatene på, og nå kan du lagre disse filtrene som et lagret søk med ett klikk.

Fikset

• Kalenderuken starter kanskje på søndag eller mandag, avhengig av hvor du bor. Nå finner appen plasseringen din og justerer seg etter det.
    • La oss innse det: notatkonflikter er frustrerende. Vi har funnet en løsning slik at det ikke skjer så ofte når du redigerer på en enkelt enhet, men du vil fortsatt se dem av og til. Alt vi kan si er at vi jobber med det og setter pris på tålmodigheten din.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote Web.

Nøkkelord:

• versjonsnotater
  • endringslogg
  • dette er nytt
  • ny versjon