Evernote versjonsnotater

< Forrige / Neste >

Evernote versjonsnotater

Velg operativsystem nedenfor for å vise de nyeste versjonsnotatene. For å finne versjonsnummeret for appen, gå til Finne app-versjon. For å lære hvordan Evernote leverer app-oppdateringer, når du kan oppdatere og hvordan du oppdaterer Evernote-appen, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• Mac

Den nyeste versjonen er 10.42.7. Lansert 3. august 2022.

Evernote for Mac 10.42.7 er tilgjengelig nå fra Mac App Store, eller du kan laste den ned fra nettsiden. Hvis du allerede kjører versjonen som lastes ned direkte, så trenger du ikke gjøre noe mer, og du vil de en automatisk oppdatering snart.

Nytt

• I appen fylles nå nye notattitler ut automatisk når du klikker i tittelfeltet. "Høres bra ut", hører vi deg si, men "hva betyr det?" Sånn er det: La oss si at første linjen av innholdet i notatet er noe sånt som "Teammøte 23. juni". Bare klikk i tittelfeltet, så vil dette bli tittelen på notatet, uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Du kan endre dette senere hvis du vil, men tenk på all tiden du vil spare!
    • Legg til etiketter i notater raskere! Dra en etikett fra sidemenyen eller etikettmenyen til et notat for å bruke den for det notatet.
    • Vi har lagt til nye hurtigtaster! Åpne den nye Innstillinger-menyen ved å klikke på Cmd + på Mac, eller Ctrl + på Windows og Linux. Hvis Innstillinger allerede er åpen, kan du bruke samme snarvei til å lukke den.
    • Vi har gjort noen endringer så det er enklere å justere innstillingene i appen. "Egenskaper" på menylinjen kalles nå "Innstillinger", og hvis du klikker på den så åpnes hovedvinduet "Innstillinger", der du kan gjøre de tilpasningene du ønsker.
    • Teams-kunder kan nå filtrere etter stabel i søkefeltet eller filtrerte notater-widgeten.
    • Du vil nå se en fremdriftslinje når du gjør flere handlinger på en gang (som å slette notater eller redigere etiketter), og du vil kunne si opp når som helst hvis du endrer mening.
    • Vi har lagt til et nytt filter i oppgavevisningen så du kan velge å se kun gjentakende oppgaver.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Mac.

• Windows

Den nyeste versjonen er 10.42.7. Lansert 3. august 2022.

Evernote for Windows 10.42.7 er tilgjengelig nå fra Windows Store, eller du kan laste den ned fra nettsiden. Hvis du allerede kjører versjonen som lastes ned direkte, så trenger du ikke gjøre noe mer, og du vil de en automatisk oppdatering snart.

Nytt

• I appen fylles nå nye notattitler ut automatisk når du klikker i tittelfeltet. "Høres bra ut", hører vi deg si, men "hva betyr det?" Sånn er det: La oss si at første linjen av innholdet i notatet er noe sånt som "Teammøte 23. juni". Bare klikk i tittelfeltet, så vil dette bli tittelen på notatet, uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Du kan endre dette senere hvis du vil, men tenk på all tiden du vil spare!
    • Legg til etiketter i notater raskere! Dra en etikett fra sidemenyen eller etikettmenyen til et notat for å bruke den for det notatet.
    • Vi har lagt til nye hurtigtaster! Åpne den nye Innstillinger-menyen ved å klikke på Cmd + på Mac, eller Ctrl + på Windows og Linux. Hvis Innstillinger allerede er åpen, kan du bruke samme snarvei til å lukke den.
    • Vi har lagt til et nytt filter i oppgavevisningen så du kan velge å se kun gjentakende oppgaver.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Windows.

• iOS

Den nyeste versjonen er 10.37. Lansert 4. august 2022.

Evernote for iOS 10.37 er tilgjengelig fra App Store. Hvis du har aktivert automatiske app-oppdateringer, trenger du ikke å gjøre noe, og du vil snart se en automatisk oppdatering.

Nytt

• Jobb raskere på iPad med nye hurtigtaster.
    • I appen fylles nå nye notattitler ut automatisk når du trykker i tittelfeltet. "Høres bra ut", hører vi deg si, men "hva betyr det?" Sånn er det: La oss si at første linjen av innholdet i notatet er noe sånt som "Teammøte 23. juni". Bare trykk i tittelfeltet, så vil dette bli tittelen på notatet, uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Du kan endre dette senere hvis du vil, men tenk på all tiden du vil spare!
    • Vi har lagt til en mini-sidemeny så det blir enklere enn noen gang å navigere i appen på iPad.

For å se tidligere versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for iOS.

• Android

Den nyeste versjonen er 10.37. Lansert 4. august 2022.

Evernote for Android 10.37 er tilgjengelig fra Play Store. Hvis du har aktivert automatiske app-oppdateringer, trenger du ikke å gjøre noe, og du vil snart se en automatisk oppdatering.

Nytt

• Jobb raskere på Chromebook med nye hurtigtaster.
    • Tomme notattitler fylles nå ut automatisk fra første linje av innholdet.
    • Ny mini-sidemeny for enklere navigering på Chromebook og nettbrett.

For å se tidligere versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote for Android.

• Web

Den nyeste versjonen er 10.42.7. Lansert 3. august 2022.

Oppdateringene for Evernote Web er automatiske. Du trenger ikke å foreta deg noe.

Nytt

• I appen fylles nå nye notattitler ut automatisk når du klikker i tittelfeltet. "Høres bra ut", hører vi deg si, men "hva betyr det?" Sånn er det: La oss si at første linjen av innholdet i notatet er noe sånt som "Teammøte 23. juni". Bare klikk i tittelfeltet, så vil dette bli tittelen på notatet, uten at du trenger å gjøre noe ekstra. Du kan endre dette senere hvis du vil, men tenk på all tiden du vil spare!
    • Legg til etiketter i notater raskere! Dra en etikett fra sidemenyen eller etikettmenyen til et notat for å bruke den for det notatet.
    • Vi har gjort noen endringer så det er enklere å justere innstillingene i appen. "Egenskaper" på menylinjen kalles nå "Innstillinger", og hvis du klikker på den så åpnes hovedvinduet "Innstillinger", der du kan gjøre de tilpasningene du ønsker.
    • Teams-kunder kan nå filtrere etter stabel i søkefeltet eller filtrerte notater-widgeten.
    • Du vil nå se en fremdriftslinje når du gjør flere handlinger på en gang (som å slette notater eller redigere etiketter), og du vil kunne si opp når som helst hvis du endrer mening.
    • Vi har lagt til et nytt filter i oppgavevisningen så du kan velge å se kun gjentakende oppgaver.

For å se eldre versjonsnotater, gå til Tidligere versjonsnotater for Evernote Web.

Nøkkelord:

• versjonsnotater
  • endringslogg
  • dette er nytt
  • ny versjon