Tilpass Startsiden

< Forrige / Neste >

Tilpass Startsiden

Tilpasse Startsiden i Evernote

Med Startsiden kan du tilpasse visningen slik at informasjonen du trenger ligger mest synlig, så du alltid ser det som er viktig på den måten du ønsker. Tilpasning er tilgjengelig for Evernote Premium- og Business-kunder og inkluderer:

• Endre bakgrunnsbilde
  • Legge til og fjerne widgeter
  • Tilpasse widgetlayouten (kun for PC og nettleser)

For en oversikt over Startsiden, gå til Oversikt over Startsiden.

Endre bakgrunnsbildet

Du kan velge et bilde fra fotoalbumet eller laste opp ditt eget. Hvis du velger å laste opp ditt eget bilde, er anbefalt størrelse 2000 x 1280 piksler. Du kan laste opp en .jpg eller .png-fil på opptil 5 MB. For å endre bakgrunnsbildet, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "Endre bakgrunn"-knappen.
    3. Velg eller last opp et bilde.
    4. Klikk på Velg.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "Endre bakgrunn"-knappen.
    3. Velg eller last opp et bilde.
    4. Klikk på Velg.
  • iOS

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på Endre bakgrunn.
    3. Velg eller last opp et bilde.
    4. Trykk på Ferdig.
  • Android

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på Endre bakgrunn.
    3. Velg eller last opp et bilde.
    4. Trykk på Ferdig.
  • Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "Endre bakgrunn"-knappen.
    3. Velg eller last opp et bilde.
    4. Klikk på Velg.

Legg til widgeter

Som Evernote Premium- eller Business-kunde har du tilgang til flere widgeter. For å legge til en widget, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra en tilgjengelig widget fra høyre side og legg den på en widget-plass.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra en tilgjengelig widget fra høyre side og legg den på en widget-plass.
  • iOS

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på plusstegnet ved siden av en tilgjengelig widget fra delen "Tilgjengelige widgeter".
  • Android

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på plusstegnet ved siden av en tilgjengelig widget fra delen "Tilgjengelige widgeter".
  • Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra en tilgjengelig widget fra høyre side og legg den på en widget-plass.

Fjerne widgeter

For å fjerne en widget, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "x" øverst i høyre hjørne av widgeten.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "x" øverst i høyre hjørne av widgeten.
  • iOS

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på minusikonet ved siden av en widget fra listen med widgeter.
  • Android

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Trykk på minusikonet ved siden av en widget fra listen med widgeter.
  • Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Klikk på "x" øverst i høyre hjørne av widgeten.

Endre plassering for widgeter

Flytt om på widgetene så de er plassert slik det passer deg. Layouten for widgetene synkroniseres på tvers av Mac, Windows og web. Mobilwidgetene kan ha en annen rekkefølge og synkroniseres på tvers av iOS og Android. For å endre rekkefølgen på widgetene, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra og slipp widgetene i rekkefølgen du vil at de skal vises.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra og slipp widgetene i rekkefølgen du vil at de skal vises.
  • iOS

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Dra i håndtaket med tre linjer til høyre for en widget for å dra den opp eller ned i listen.

Merk: Widgeter vises på Startsiden i rekkefølgen som vises i dette skjermbildet (øverst til nederst).

• Android

1. Fra Startsiden, trykk på Tilpass-knappen øverst i høyre hjørne.
    2. Dra i håndtaket med tre linjer til høyre for en widget for å dra den opp eller ned i listen.

Merk: Widgeter vises på Startsiden i rekkefølgen som vises i dette skjermbildet (øverst til nederst).

• Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Dra og slipp widgetene i rekkefølgen du vil at de skal vises.

Endre størrelse på widgeter

Dette alternativet er kun tilgjengelig for Mac, Windows og Web.

Widgeter kan være små, mellomstore eller store. De kan ikke endre størrelse vertikalt og kan ikke endre størrelse på mobile enheter. For å endre størrelse på widgetene, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Hold musepekeren over widgeten og velg en størrelse nederst i høyre hjørne.
  • Windows

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Hold musepekeren over widgeten og velg en størrelse nederst i høyre hjørne.
  • Web

1. Fra Startsiden, klikk på Tilpass øverst i høyre hjørne.
    2. Hold musepekeren over widgeten og velg en størrelse nederst i høyre hjørne.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg endre skjermbildet som åpnes hver gang jeg åpner Evernote?

Når du åpner Evernote på iOS, Android eller i nettleseren, vil du som standard se Startsiden. Når du åpner Evernote for Mac eller Windows, ser du skjermbildet du hadde åpent sist du brukte Evernote.

Kan jeg deaktivere Startsiden?

Nei.

Synkroniseres tilpasningene av Startsiden på tvers av enhetene?

Ja. Tilpasningene av Startsiden synkroniseres på tvers av Mac, Windows og nettleser. Tilpasningene av Startsiden på mobil kan være annerledes og synkroniseres på tvers av iOS og Android.

Kan jeg ha mer enn en kopi av samme widget? For eksempel to scratch pads?

Nei. Startsiden støtter kun en kopi av hver tilgjengelige widget for øyeblikket.

Kan jeg fjerne bakgrunnsbildet?

Nei. Du trenger ikke å ha en spesialtilpasset bakgrunn, men du kan ikke fjerne bakgrunnsbildet helt.

Kan jeg endre fargen på scratch pad?

Nei. Scratch pad er kun tilgjengelig i gul.

Nøkkelord:

• dashbord
  • dashbord