Lagre endringer for notatene

< Forrige / Neste >

Lagre endringer for notatene

I de fleste tilfeller blir endringer i notatene lagret automatisk, men det er noen små forskjeller mellom skrivebordsapper og mobilapper. Husk også at Evernote kun synkroniserer lagrede endringer når du er koblet til Internett.

• Mac

Endringer i et notat lagres automatisk med jevne mellomrom. For å synkronisere umiddelbart i eldre versjoner av Evernote for Mac, klikk på synkroniseringsknappen øverst i appen.

Merk: Alternativet for å synkronisere umiddelbart på forespørsel er ikke tilgjengelig i nye Evernote for Mac, da endringer blir lagret automatisk. Du vil se meldingen "Alle endringer er lagret" nederst i høyre hjørne av Evernote når endringene er lagret.

• Windows

Endringer i et notat lagres automatisk med jevne mellomrom. For å synkronisere umiddelbart, klikk på synkroniseringsknappen øverst i appen.

Merk: Alternativet for å synkronisere umiddelbart på forespørsel er ikke tilgjengelig i nye Evernote for Windows, da endringer blir lagret automatisk. Du vil se meldingen "Alle endringer lagret" nederst i høyre hjørne av Evernote når endringene er lagret.

• iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS

Etter at du har redigert et notat, trykk på den grønne haken øverst i venstre hjørne for å lagre endringer.

Older version of Evernote for iOS

Gå ut av notatet ved å trykke på tilbakepilen for å lagre endringer.

Merk: Hvis du bruker Evernote på iPad med notatlisten og brødteksten på en delt skjerm, så kan du navigere til et annet notat for å lagre endringene.

• Android

Gå ut av notatet ved å trykke på tilbakepilen for å lagre endringer.

• Web

Endringer som gjøres i et notat lagres automatisk.

Nøkkelord:

• synkroniser