Finn app-versjon

< Forrige / Neste >

Finn app-versjon

Noen ganger må du kanskje vite versjonsnummeret for appen du bruker. Dette kan hjelpe deg med å se om du bruker nyeste versjon av Evernote, og det hjelper også kundestøtteteamet når de feilsøker. For å finne app-versjonen, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Klikk på Evernote - Om Evernote fra menylinjen. Du finner versjonen i første linje av teksten.

• Windows

Klikk på Hjelp - Om ... fra menylinjen. Du finner versjonen i første linje av teksten.

• iPhone, iPad og iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne navigeringsmenyen.
    2. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne av menyen.
    3. Du finner versjonen nederst i menyen.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Trykk på "Konto"-knappen på fanen.
    2. Bla helt ned.
    3. Du finner versjonen nederst på siden.
  • Android

1. Trykk på de tre linjene øverst i venstre hjørne for å åpne navigeringsmenyen.
    2. Trykk på Innstillinger - Kundestøtte.
    3. Du finner versjonen nederst i menyen under "Se etter oppdateringer".