Fjern snarveier

< Forrige / Neste >

Fjern snarveier

Hvis du har opprettet en snarvei som du vil fjerne, følger du trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Høyrerklikk på notatet, notatboken, notatbokstabelen eller etiketten i listen, og velg Fjern fra snarveier fra pop-up-menyen. I nye Evernote for Mac kan du også klikke på Snarveier i sidemenyen og klikke på krysset ved siden av notatet eller notatboksnarveien du vil fjerne.

• Windows

Høyreklikk på notatet, notatbokstabelen eller etiketten i listen, og velg Fjern fra snarveier fra pop-up-menyen. I nye Evernote for Windows kan du også klikke på Snarveier i sidemenyen og klikke på krysset ved siden av notatet eller notatboksnarveien du vil fjerne.

• iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS: Naviger til snarveiene dine, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Rediger snarveier. Trykk på det røde minus-symbolet ved siden av snarveien du vil fjerne.

Eldre versjon av Evernote for iOS: Åpne et notat eller en notatbokliste, trykk på alternativer-knappen (tre prikker), trykk deretter på Fjern fra snarveier. For etiketter, åpne Konto-fanen, trykk på Innstillinger og Administrer etiketter, sveip deretter til venstre på en etikett og trykk på snarveier-knappen (stjerne). Alternativt kan du åpne snarveier-fanen, sveipe til venstre på en snarvei og trykke på Slett.

• Android

Trykk på og hold inne på notatet, notatboken eller notatbokstabelen i listen. Trykk deretter på Fjern fra snarveier.

• Web

Nye Evernote Web - Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne av et notat eller notatbok, og velg Fjern fra snarveier eller - klikk på Snarveier i sidemenyen og - klikk på krysset ved siden av notatet, notatboken eller etikettsnarveien som du vil fjerne.

Eldre versjon av Evernote Web:
    Klikk på Snarveier (stjerne)-ikonet for å åpne listen med snarveier, hold musepekeren over snarveien for notatet, notatboken eller etiketten du vil fjerne og klikk på ikonet for fjern snarvei -.