Redigere tillatelser for delt notat

Redigere tillatelser for delt notat
< Forrige / Neste >

Redigere tillatelser for delt notat

For å se og redigere tillatelser for notater du allerede har delt, inkludert å slutte å dele, kan du finne notatet i notatlisten og deretter følge trinnene for ditt operativsystem nedenfor:

  • Mac

    Nye Evernote for Mac

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjerne tilgang for individuelle brukere.

    Eldre versjon av Evernote for Mac

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Mer deling og Slutt å dele med alle.
    4. Eller klikk på Delt med ... for å endre tillatelser eller slutte å dele med individuelle brukere.
    5. Eller velg Notat og Mer deling og Slutt å dele offentlig lenke fra menyen, for å slutte å dele via offentlig lenke.
  • Windows

    Nye Evernote for Windows

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjerne tilgang for individuelle brukere.

    Eldre versjon av Evernote for Windows

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på knappen Del.
    3. Klikk på pil ned ved siden av tillatelsene for hver bruker.
    4. Endre tillatelse eller velg Fjern tilgang for å slutte og dele.
    5. Eller klikk på Slå av ved siden av Delbar lenke for for å slutte å dele via offentlig lenke.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    Nye Evernote for iOS

    1. Velg det delte notatet.
    2. Trykk på Del-knappen (silhuett med et plusstegn).
    3. Trykk på tillatelsene ved siden av den invitertes navn for å endre dem.

    Eldre versjoner av Evernote for iOS

    1. Velg det delte notatet.
    2. Trykk på Del-knappen (silhuett med et plusstegn).
    3. Trykk på blyantikonet for å endre tillatelser eller fjerne tilgang for hver bruker under Hvem har tilgang.
    4. Endre tillatelse eller velg Fjern tilgang for å slutte og dele.
    5. Eller trykk på Delbar lenke for og bla nedover. Trykk på Slutt å dele for å slutte å dele via offentlig lenke.
  • Android

    Nye Evernote for Android

    1. Velg det delte notatet.
    2. Trykk på Del-knappen (silhuett med et plusstegn).
    3. Trykk på tillatelsene ved siden av den invitertes navn for å endre dem.

    Eldre versjon av Evernote for Android

    1. Velg det delte notatet.
    2. Trykk på Del-knappen (tre prikker).
    3. Trykk på blyantikonet for å endre tillatelser, eller fjerne tilgang for hver bruker under Hvem har tilgang.
    4. Trykk på Delbar lenke for for å slutte å dele via offentlig lenke.
  • Web

    Nye Evernote Web

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på den grønne Del-knappen.
    3. Klikk på Slutt å dele for å slutte å dele med alle.
    4. Eller klikk på pilen ved siden av Hvem har tilgang og endre tillatelser eller fjerne tilgang for individuelle brukere.


    Eldre versjoner av Evernote Web

    1. Velg det delte notatet.
    2. Klikk på nedoverpilen på Del-knappen.
    3. Velg Lenke og Slutt å dele notat for å slutte å dele via offentlig lenke.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøkkelord:

  • slutt å dele
  • fjern tilgang
  • fjern deling