Rediger tillatelser for delt notatbok

Rediger tillatelser for delt notatbok
< Forrige / Neste >

Rediger tillatelser for delt notatbok

Skjermbilde for alternativer for notatboktillatelser

Når du inviterer noen til å samarbeide i en notatbok, er det du som bestemmer hvor mye tilgang de får:

  • Kan redigere og invitere: De inviterte kan endre, legge til og dele notater, samt invitere flere brukere til å se og redigere den delte notatboken.
  • Kan redigere: De inviterte kan endre, legge til og dele notater.
  • Kan se: De inviterte kan kun se notater i den delte notatboken.

Rediger notatboktillatelser

For å se og redigere tillatelser for notatbøker du allerede har delt, inkludert å slutte å dele, kan du finne notatboken i notatboklisten og deretter følge trinnene for ditt operativsystem nedenfor:

  • Mac

    1. Høyreklikk på notatboknavnet og velg Endre deling.
    2. Klikk på X ved siden av brukeren du vil slutte å dele med.
    3. Eller velg Privat for å slutte å dele med alle.
  • Windows

    1. Høyreklikk på notatboknavnet og velg Del notatbok.
    2. Klikk påRediger notatboktillatelser.
    3. Klikk på X ved siden av brukeren du vil slutte å dele med.
    4. Klikk på Slutt å dele.
  • iPhone, iPad og iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Åpne notatboken og trykk på alternativer-knappen (tre prikker).
    2. Trykk på Del notatbok.
    3. Trykk på tillatelsene ved siden av den invitertes navn for å endre dem.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Trykk på menyknappen (tre prikker).
    2. Trykk på Del notatbok.
    3. Trykk på blyantikonet for å endre tillatelser eller slutte å dele.
  • Android

    1. Trykk på menyknappen (tre prikker).
    2. Trykk på Endre deling.
    3. Trykk på blyantikonet for å endre tillatelser eller slutte å dele.
  • Web

    Nye Evernote Web

    1. Åpne notatboken du vil slutte å dele.
    2. Klikk på menyknappen (tre prikker).
    3. Velg del notatbok fra nedtrekksmenyen.
    4. Klikk på Slutt å dele og bekreft.

    Eldre versjon av Evernote Web

    1. Åpne notatboken du vil slutte å dele.
    2. Klikk på knappen for notatbokinformasjon ("i").
    3. Klikk på Endre deling.
    4. Klikk på X ved siden av brukeren du vil slutte å dele med.
    5. Klikk på Slutt å dele.

LANGUAGES_PRODUCT

Nøkkelord:

  • slutt å dele
  • fjern tilgang
  • fjern deling