Etikettoversikt

< Forrige / Neste >

Etikettoversikt

Med etiketter kan du legge til nøkkelord i notater så de blir enklere å finne når du har mange av dem. Bruk etiketter når et notat kan ligge i flere kategorier, eller når du vil filtrere resultater i en bestemt notatbok etter nøkkelord. Du kan bruke etiketter til å knytte notater til kategorier, minner eller steder.

Du kan for eksempel opprette etiketter til:

• Personlig organisering: Legg til en etikett for hvert medlem av familien, eller for hvor ofte du skal bruke den, for eksempel handleliste eller gjøremålsliste (daglig, ukentlig, månedlig).
  • Skole: Legg til en etikett for hvert tema, eller for individuelle semestre.
  • Prosjektledelse: Legg til en etikett for å identifisere prosjektstatus (aktivt, fullført), spek-nummer eller funksjon.
  • Prioritering: Legg til en prioriteringsetikett for notater (p1, p2, p3).
  • Rekruttering: Legg til en etikett for hvor en stilling eller en rekrutterer befinner seg (NYC, Tokyo).
  • Forskning: Legg til en etikett for tilknyttet firma eller prosjekt.

Opprett og legg til etiketter i notater

Opprett etiketter i Evernote for å organisere notatene dine på en enda bedre måte. Med etiketter kan du kategorisere, prioritere, filtrere med mer. Gå til Opprette og legge til etiketter i notater for å komme i gang.

Opprette grupperte etiketter

Hvis du har mange etiketter i Evernote, kan du organisere dem ved å opprette grupperte etiketter. Grupperte etiketter er etiketter som er organisert som under-etiketter under en hovedetikett. Gå til Opprette grupperte etiketter for å lære mer.

Fin notater med etiketter

Filtrer notatene etter etiketter og grupperte etiketter for å finne det du trenger raskere. Når du filtrerer etter etiketter kan du se alle notater som er tilknyttet en etikett, og også velge eller utelate notater med under-etiketter.

• PC: Klikk på filtreringsikonet øverst til høyre i notatlisten, og klikk på Etiketter-boksen for å se listen med etiketter. Velg en etikett eller klikk på de tre prikkene ved siden av ønsket etikett, og velg enten inkluder under-etiketter eller ekskluder under-etiketter.
  • Mobil: Trykk på de tre prikkene øverst til høyre i notatlisten, trykk på Filtrer notater, velg deretter Etiketter. Velg en etikett eller klikk på de tre prikkene ved siden av ønsket etikett, og velg enten inkluder under-etiketter eller ekskluder under-etiketter.

Nøkkelord:

• bruk en etikett
  • legg til etikett
  • legg til etikett
  • etiketter
  • legg til en etikett i et notat