Installer en eldre versjon av Evernote

< Forrige / Neste >

Installer en eldre versjon av Evernote

Merk: I denne artikkelen finner du informasjon om installering av en eldre versjon av Evernote. Det vil ikke komme oppdateringer eller feilrettinger i eldre versjoner av Evernote, inkludert Evernote Legacy. Hvis du har problemer med denne appen, kan det hende kundestøtte anbefaler deg å oppdatere til nyeste versjon.

Oversikt

Vi ser at det kan være scenarier der det er nyttig eller ønskelig å å bruke en eldre verson av Evernote. Denne versjonen er kun midlertidig tilgjengelig når vi jobber med å overføre noen av legacy-funksjonene til våre nye apper.

Evernote Legacy-appen, tilgjengelig for Mac og Windows, kan lastes ned i en begrenset periode for å støtte kunder som driver og bytter over til nyeste versjon av Evernote (versjon 10.0 og nyere).

Installere Evernote Legacy-appen

Evernote Legacy-appen kan fungerer samtidig med den nye Evernote-appen, og ikonet til Legacy er grått.

Evernote Legacy-appikon (grått)

Slik installerer du appen:

1. Klikk på en av følgende lenker for å laste ned Evernote Legacy-installeringsprogrammet: Mac | Windows
  2. Åpne den nedlastede filen for å starte installasjonen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke denne appen til daglig bruk?

I nær fremtid kan du fortsette å bruke denne versjonen av Evernote til daglig bruk. Vi anbefaler imidlertid at du oppdaterer til og bruker den nyeste versjonen av Evernote for å få de nyeste funksjonene, og for å være sikre på at du har de nyeste feilrettingene, sikkerhetsoppdateringene og ytelsesforbedringene.

Hva gjør jeg hvis jeg har problemer med denne versjonen av appen?

Hvis du vil feilsøke har vi flere kilder du kan bruke i Evernote hjelp og opplæring og i Evernote diskusjonsfora. Hvis du ikke finner noen løsning kan du kontakte oss. Merk at i de fleste tilfeller så vil kundestøtte oppfordre deg til å oppdatere til nyeste versjon for at du skal få de nyeste feilrettingene og utelsesforbedringene.

Kan jeg bruke de nye funksjonene og funksjonaliteten, som oppdatert søk og alternativer for notatformatering i denne versjonen av appen?

Nei. De nye funksjonene er bygd på et nytt grunnlag som ble opprettet for de nyeste Evernote-appene. For å få mest mulig ut av Evernote, oppdater til nyeste versjon.

Kan jeg bruke en legacy-app for iOS eller Android?

Nei. Evernote Legacy er kun tilgjengelig for Mac og Windows.

Nøkkelord:

• legacy
  • evernote legacy
  • gamle evernote