Opprett et notat

< Forrige / Neste >

Opprett et notat

Du kan ha alle typer innhold i et notat. Her er noen ideer:

• Skriv ned notater eller spill inn lyd fra møter.
  • Marker bilder og PDF-er for rask kommunikasjon med team som jobber på andre kontorer eller på for eksempel byggeplasser.
  • Bilder av alt som kan gi inspirasjon, ideer, nye design eller komposisjoner.
  • Ta bilde av en whiteboard eller Post-it ®-notater fra en brainstorming.
  • Skann kontrakter, juridiske dokumenter, kvitteringer eller visittkort.
  • Bruk datamaskin, mobiltelefon eller nettbrett til å opprette alle typer notater og se på dem når det trengs.

For å opprette et notat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Klikk på den grønne + Nytt notat-knappen øverst i venstremenyen.

• Windows

Klikk på den grønne + Nytt notat-knappen øverst i venstremenyen.

• iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS: Trykk på den grønne Nytt notat-knappen.

Eldre versjon av Evernote for iOS: Trykk på den grønne plussknappen (+).

• Android

Trykk på den grønne plussknappen (+) for å opprette et nytt notat.

• Web

Klikk på den grønne + Nytt notat-knappen øverst i venstremenyen.