Lage en kopi av et notat

< Forrige / Neste >

Lage en kopi av et notat

For å lage en kopi av et notat, kan du følge trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Høyreklikk på notatet fra notatlisten.
    2. Velg Dupliser for å lage en kopi av notatet i samme notatbok, eller velg Kopier til ... hvis du vil at kopien skal opprettes i en annen notatbok.
  • Windows

1. Høyreklikk på notatet fra notatlisten.
    2. Velg Dupliser for å lage en kopi av notatet i samme notatbok, eller velg Kopier til ... hvis du vil at kopien skal opprettes i en annen notatbok.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Åpne notatet og trykk på alternativer-knappen (tre prikker) for å se flere alternativer.
    2. Trykk på Dupliser notat. En kopi av notatet opprettes i samme notatbok som originalen.
  • Android

1. Fra notatlisten, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) for å se flere alternativer.
    2. Trykk på Velg notater og velg deretter notatet/notatene du vil duplisere.
    3. Trykk på alternativer-knappen (tre prikker) igjen, trykk deretter på Dupliser. En kopi av notatet opprettes i samme notatbok som originalen.
  • Web

1. Åpne notatet og klikk på alternativer-knappen (tre prikker) for å se flere alternativer.
    2. Velg Dupliser for å lage en kopi av notatet i samme notatbok, eller velg Kopier til ... hvis du vil at kopien skal opprettes i en annen notatbok.

Nøkkelord:

• dupliser
  • dupliser notat
  • kopier notat