Endre størrelse på et bilde i et notat

< Forrige / Neste >

Endre størrelse på et bilde i et notat

Endre størrelse på bilder i Evernote for Mac

For å endre størrelsen på et bilde i et notat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor. Merk:Bilder kan ikke endres i iOS- eller Android-appene.

• Mac

1. Klikk på et bilde i e notat så det har en blå ramme rund. Hvis du ser et blått, firkantet symbol nederst i høyre hjørne av rammen, så kan størrelsen endres.
    2. Ta tak i symbolet og dra det mot eller fra midten av bildet for å endre størrelsen. Bilder kan ikke være større enn originalstørrelsen eller bredden på notatet (det som er størst).
  • Windows

1. Klikk på et bilde i e notat så det har en blå ramme rund. Hvis du ser et blått, firkantet symbol nederst i høyre hjørne av rammen, så kan størrelsen endres.
    2. Ta tak i symbolet og dra det mot eller fra midten av bildet for å endre størrelsen. Bilder kan ikke være større enn originalstørrelsen eller bredden på notatet (det som er størst).
  • Web

1. Klikk på et bilde i e notat så det har en blå ramme rund. Hvis du ser et blått, firkantet symbol nederst i høyre hjørne av rammen, så kan størrelsen endres.
    2. Ta tak i symbolet og dra det mot eller fra midten av bildet for å endre størrelsen. Bilder kan ikke være større enn originalstørrelsen eller bredden på notatet (det som er størst).

Nøkkelord:

• endre bildestørrelse
  • endre bildestørrelse
  • gjøre bilde mindre
  • bildestørrelse
  • endre bildestørrelse
  • endre størrelse på bilde
  • bilder som kan endres
  • endre bildestørrelser
  • endrer bildestørrelser
  • forstørr bilde
  • forstørr bilder
  • bildeoppløsning
  • bildestørrelse