Fjerne en notatbok fra en stabel

< Forrige / Neste >

Fjerne en notatbok fra en stabel

For å slette en stabel fjerner du alle notatbøkene fra stabelen. Når det ikke er noen notatbøker i en stabel, forsvinner den. Notater og notatbøker i en stabel blir ikke slettet når du fjerner dem fra stabelen. For å fjerne en notatbok fra en stabel følger du trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. I venstremenyen, velg Notatbøker for å åpne notatbokvisningen til høyre.
    2. Utvid stabelen og klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) ved siden av notatboken du vil ta ut av stabelen.
    3. Velg Fjern fra stabel for å fjerne notatboken fra stabelen.
  • Windows

1. I venstremenyen, velg Notatbøker for å åpne notatbokvisningen til høyre.
    2. Utvid stabelen og klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) ved siden av notatboken du vil ta ut av stabelen.
    3. Velg Fjern fra stabel for å fjerne notatboken fra stabelen.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS

1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen og velg Notatbøker.
    2. Trykk på pil ned ved siden av en stabel for å utvide stabelen og velge notatboken du vil fjerne.
    3. Trykk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) og velg deretter Fjern fra stabel.

Eldre versjoner av Evernote for iOS

1. Fra notatboklisten, trykk på pil ned ved siden av en stabel for å utvide stabelen.
    2. Velg notatboken du vil fjerne fra stabelen, og trykk på alternativer-knappen (tre prikker) ved siden av notatboktittelen.
    3. Trykk på Notatbokinnstillinger og velg deretter Fjern fra stabel for å fjerne notatboken fra stabelen.
  • Android

Nye Evernote for Android

1. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen og velg Notatbøker.
    2. Trykk på pil ned ved siden av en stabel for å utvide stabelen og velge notatboken du vil fjerne.
    3. Trykk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) og velg deretter Fjern fra stabel.

Eldre versjon av Evernote for Android

1. Trykk på alternativer-menyen (tre prikker) ved siden av en notatbok, trykk deretter på Fjern fra stabel.
  • Web

Nye Evernote Web

1. I venstremenyen, velg Notatbøker for å åpne notatbokvisningen til høyre.
    2. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) ved siden av notatboken du vil ta ut av stabelen.
    3. Velg Fjern fra stabel for å fjerne notatboken fra stabelen.

Eldre versjoner av Evernote Web

1. I venstremenyen, velg Notatbøker for å åpne notatboklisten.
    2. Utvid stabelen og klikk og dra en notatbok ut av stabelen.