Tøm papirkurven

< Forrige / Neste >

Tøm papirkurven

Når du sletter et notat flyttes det til papirkurven, som du finner nederst i notatboklisten. Den synkroniseres på tvers av enhetene dine, som alt annet synkronisert innhold.

For å slette disse notatene fra kontoen din permanent, kan du slette individuelle notater fra papirkurven, eller tømme hele papirkurven. Notater du sletter fra papirkurven fjernes permanent fra kontoen og kan ikke gjenopprettes, selv av Evernote kundestøtte. Du må kun slette notater som du er helt sikker på at du ikke vil få bruk for igjen.

For å slette individuelle notater fra papirkurven eller tømme den helt, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

The new Evernote for Mac
    • For å slette individuelle notater permanent, velg ett eller flere notater og velg Slett permanent eller Slett notater permanent.
    • For å tømme hele papirkurven, klikk på Tøm papirkurv øverst til høyre i notatlisten.
    Older version of Evernote for Mac
    • For å slette individuelle notater permanent, velg ett eller flere notater og velg Slett notat eller Slett valgte notater.
    • For å tømme papirkurven kan du høyreklikke på papirkurven nederst i notatboklisten og velge Tøm papirkurven for å fjerne alle slettede notater.
  • Windows

The new Evernote for Windows
    • For å slette individuelle notater permanent, velg ett eller flere notater og velg Slett permanent eller Slett notater permanent.
    • For å tømme hele papirkurven, klikk på Tøm papirkurv øverst til høyre i notatlisten.
    Older version of Evernote for Windows
    • For å slette individuelle notater permanent, velg ett eller flere notater og velg Slett notat eller Slett valgte notater.
    • For å tømme papirkurven kan du høyreklikke på papirkurven nederst i notatboklisten og velge Tøm papirkurven for å fjerne alle slettede notater.
  • iPhone, iPad og iPod touch

• For å slette individuelle notater permanent, åpne notatet i papirkurven, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Slett notat for alltid.
    • For å tømme papirkurven, åpne den, trykk på Flere handlinger (tre prikker) og trykk på Tøm papirkurven.
  • Android

• For å slette individuelle notater permanent, åpne notatet i papirkurven, trykk på alternativer-knappen (tre prikker) og trykk deretter på Slett notat for alltid.
    • For å tømme papirkurven, åpne den, trykk på Flere handlinger (tre prikker) og trykk på Tøm papirkurven.
  • Web

• For å slette individuelle notater permanent, åpne notatet i papirkurven, trykk på alternativer-menyen (tre prikker) og trykk deretter på Slett permanent.
    • For å tømme papirkurven, åpne den og klikk på Tøm papirkurv.

Nøkkelord:

• tøm papirkurv
  • tøm papirkurv
  • tøm papirkurv
  • slett papirkurv
  • slett papirkurv
  • slett permanent
  • permanent
  • slett for alltid