Inkluder et sammendrag av markeringene for PDF-filer

< Forrige / Neste >

Inkluder et sammendrag av markeringene for PDF-filer

Sammendrag av merknader

Et markeringssammendrag gjør det enklere å gå gjennom markeringene. Når de er med i et notat, er sammendragssiden den første siden i PDF-en du har markert. Markeringssammendrag er kun tilgjengelig for PDF-filer og er ikke tilgjengelig i Evernote Web.

Markeringssammendraget ovenfor inneholder følgende informasjon:

• Markeringsantall: Et løpenummer for antall ganger hver type markering er brukt i et dokument.
    Markeringssammendrag antall
  • Utklippssammendrag:Utklipte områder av en PDF som viser nøyaktig hvor på en side hver markering vises. Dette gjør det enklere for andre å se gjennom og referere til dine ideer og kommentarer, uten at de må søke gjennom hele dokumentet.

Annotation Summary

For å inkludere et markeringssammendrag i et notat, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Velg alternativet Inkluder markeringssammendrag når du er i visningen for PDF-markering.

• Windows

Velg Rediger og inkluder markeringssammendrag fra markeringsvinduet.

• iPhone, iPad og iPod touch

Velg Inkluder sammendrag fra alternativermenyen (tre prikker).

• Android

Trykk på de tre vertikale prikkene øverst i høyre hjørne og huk av for Inkluder markeringssammendrag.