Lagre e-poster som er lagret i Evernote automatisk

< Forrige / Neste >

Lagre e-poster som er lagret i Evernote automatisk

Som standard lagres e-poster som sendes til Evernote i din standardnotatbok. Hvis du ofte lagrer e-poster i Evernote og organiserer dem med lignende notatbøker og etiketter, kan du aktivere auto-fullføring. Auto-fullføring leter etter lignende notater på kontoen din og legger dem i samme notatbøker og med samme etiketter.

Det er bygd på de samme intelligente algoritmene som brukes til smartutfylling i Web Clipper. Hvis auto-fullføring er aktivert, men du vil ha notatene dine på et bestemt sted, angir du en notatbok og/eller etikett i e-postemnet. Når du bruker notat- eller etikettnavn overskrives auto-utfylling for det notatet.

Aktiver auto-fullføring fra kontoinnstillinger. Huk av i boksen ved siden av "Lagre filer og etikettnotater som sendes via e-post automatisk".