Dette er nytt i Evernote for iOS

< Forrige / Neste >

Dette er nytt i Evernote for iOS

Tre skjermbilder fra nye Evernote for iOS

Oversikt

Vi er glade for å kunne dele den nye Evernote-appen for iOS. Den kommer med betydelige oppdateringer og en mer strømlinjeformet Evernote-opplevelse.

Noen av oppdateringene:

• Strømlinjeformet navigering. Designet fra scratch for å bli mer oversiktlig og intuitiv.
  • Forbedret notatredigeringsprogram. Mer kontroll over overskrifter og et standardisert utvalg skrifttyper gjør at notatene ser like ut på alle enheter.
  • Nytt notat-knapp. Trykk på knappen for å opprette et nytt tekstnotat, eller trykk på pilen for å lagre noe mer.
  • Raskere søk. Se forslag i sanntid mens du skriver og snevre inn søkeresultatene med filtre.

I tillegg har vi lagt til noen nye muligheter, som å kunne bytte mellom lys og mørk modus uavhengig av innstillingene på enheten din, samt en beskyttelsesmodus for redigering, for å hindre at notater blir redigert ved et uhell.

For å laste ned den nyeste versjonen av Evernote, kan du gå til App Store på din iOS-enhet.

Den nye navigeringsmenyen i Evernote for iOS

Strømlinjeformet navigasjon

Den nye navigasjonsmenyen åpnes fra venstre side så du raskt får tilgang til notater, notatbøker, snarveier, etiketter med mer.

Forbedret redigeringsprogram for notat

Med det forbedrede notatredigeringsverktøyet får du nye formateringsalternativer, bedre lesbarhet og et likere utseende på tvers av enheter.

Det nye notatredigeringsverktøyet i Evernote for iOS

Den nye

Knapp for nytt notat

Med den nye knappen for nytt notat kan du raskt opprette et tomt notat, eller velge fra en rekke notattyper, så du raskt kan komme i gang.

Raskere søk

Med det nye søket, som vi først introduserte i Evernote Web, kan du se søkeforslag i sanntid mens du skriver, samt forslag til relaterte søkeresultater.

Det nye søket i Evernote for iOS

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg den nye appen?

For å laste ned den nye versjonen av Evernote, kan du gå til App Store på din iOS-enhet. Hvis Evernote allerede er installert, kan du oppdatere appen.

Hvorfor ser jeg ikke oppdateringen?

Det kan ta litt tid før oppdateringen vises i App Store. I tillegg må du sørge for at du har iOS 13 eller nyere, fordi den nye Evernote-appen ikke støtter eldre versjoner av iOS.

Hvordan vet jeg hvilken app-versjon jeg bruker?

En rask måte å se om du bruker den nye Evernote-appen på, er å sammenligne appen med bildene du ser i denne artikkelen. Den nye appen har en navigasjonsmeny du kan trekke ut, bare to ikoner nederst og en større "Nytt notat"-knapp.

I tillegg kan du bekrefte versjonsnummeret ved å åpne navigeringsmenyen, trykke på Innstillinger-knappen (tannhjulet) og se nederst i Innstillinger-delen. Den nye Evernote-appen er versjon 10.0.

Hvilke funksjoner er ikke tilgjengelige i den nye appen ennå?

• Støtte for Apple Watch
  • Evernote-widget
  • Skriv ut et notat
  • Del et notat via e-post
  • Støtte for passordstyring (1Password, Lastpass osv.)
  • Siri-snarveier
  • Rask blaing
  • Lagre visittkort til kontaktene på enheten
  • Dra og slipp (iPad)