Filtrer notatlisten

< Forrige / Neste >

Filtrer notatlisten

Filtrering for alle notater i Evernote Web

I Evernote kan du bruke filtre til å hjelpe deg med å finne det du trenger raskere. Du kan bruke ett eller flere filtre ved å klikke på filtreringsknappen øverst til høyre i notatlisten. Følgende filtre er tilgjengelig:

• Etiketter - Velg fra en liste med etiketter på kontoen din
  • Finnes i - Velg fra en liste med notatbøker (alle) eller områder (Evernote Business) som du har tilgang til
  • Inneholder - Velg fra en liste med bestemte innholdstyper, som bilder eller PDF-er
  • Opprettet - Velg en bestet dato eller periode for når notatet ble opprettet
  • Oppdatert - Velg en bestemt dato eller periode for når notatet sist ble oppdatert

For å fjerne filtre fra notatlisten, klikk på Fjern alle øverst i høyre hjørne i boksen "Legg til filtre".

Merk: Notatfiltrering er kun tilgjengelig i nye Evernote for Mac, nye Evernote for Windows og nye Evernote Web.

"Inneholder"-filter

Med filteret "inneholder" kan du filtrere notatene dine etter bestemte typer innhold. Det finnes mange tilgjengelige filtre. Tabellen nedenfor viser hva slags innhold du kan forvente når du bruker en del av disse filtrene.

Element Eksempler
Adresser
  • "Mosses & Things: 49 Main St, Mountain View 650-353-3355 (spør etter Beth) "
  • "4732 N. Oracle Rd., Ste 217. Tucson, AZ 85705"
  • "SUITE 5A-1204 421 E DRACHMAN TUCSON AZ 85705. USA."
Arkivfiler File types with the following extensions:
  • 7z|arj|deb|pkg|rar|rpm|tar|tar\\.gz|zip
Lydfiler File types with the following extensions:
  • aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a
Datoer
  • "13. januar"
  • "13. januar 2012"
  • "13. - 15. januar 2012"
  • "Tirsdag 13. januar 2012"
  • "12. - 13. januar 2012"
  • "12:30"
  • "12.20"
Dokumentfiler File types with the following extensions:
  • doc|dot|rtf|pages|odm|odt|stw|sxw|gdoc
Epost-adresser
  • "fox@fox.com"
Bilder File types with the following extensions:
  • ai|bmp|gif|jpg|jpeg|png|psd|svg|tiff
Heltall
  • "2"
  • "17"
  • "944"
Lister
  • Nummererte lister
  • Punktlister
  • Sjekklister
PDF-filer File types with the following extensions:
  • ps|pdf
Prosenter
  • "2%"
  • "17%"
  • "944%"
Personnavn
  • "May Lam"
  • "Peter Jackson"
Presentasjonsfiler File types with the following extensions:
  • pps|ppt.|pot.|sld.|key|keynote|odp|otp|sti|sxi|gslides
Priser
  • "$ 17.56"
  • "71 usd"
  • "70.1usd"
Regneark File types with the following extensions:
  • xls.|xlt.|numbers|ots|ods|stc|sxc|gsheet
URL-er
  • “https://abc.com”
Video File types with the following extensions:
  • aif|cda|mid|midi|mp3|mpa|ogg|wav|wma|wpl|m4a

Ofte stilte spørsmål

Hvor i appen kan jeg filtrere notater?

Du kan filtrere notater i notatlisten, i individuelle notatbøker og i søkeresultater (etter at du har kjørt et søk).

Hvordan bruker jeg filtre på søkeresultatene?

Se denne YouTube-videoen for å se hvordan.

Kan jeg lagre et bestemt sett med filtre som et lagret søk?

Filtrering for alle notater i Evernote Web

Ja. Du kan gjøre dette ved først å kjøre et søk i søkefeltet. Så kan du bruke ett eller flere filtre for å snevre inn søkeresultatet. Klikk på Flere handlinger (tre prikker) og velg Lagre søk ....