Filtrer notatlisten

< Forrige / Neste >

Filtrer notatlisten

Filtrering for alle notater i Evernote Web

I Evernote kan du bruke filtre til å hjelpe deg med å finne det du trenger raskere. Du kan bruke ett eller flere filtre ved å klikke på filtreringsknappen øverst til høyre i notatlisten. Følgende filtre er tilgjengelig:

• Etiketter - Velg fra en liste med etiketter på kontoen din
  • Finnes i - Velg fra en liste med notatbøker (alle) eller områder (Evernote Business) som du har tilgang til
  • Inneholder - Velg fra en liste med bestemte innholdstyper, som bilder eller PDF-er
  • Opprettet - Velg en bestet dato eller periode for når notatet ble opprettet
  • Oppdatert - Velg en bestemt dato eller periode for når notatet sist ble oppdatert

For å fjerne filtre fra notatlisten, klikk på Fjern alle øverst i høyre hjørne i boksen "Legg til filtre".

Merk: Notatfiltrering er kun tilgjengelig i nye Evernote for Mac, nye Evernote for Windows og nye Evernote Web.

Ofte stilte spørsmål

Hvor i appen kan jeg filtrere notater?

Du kan filtrere notater i listen "Alle notater", i individuelle notatbøker og i søkeresultater (etter at du har kjørt et søk).

Hvordan bruker jeg filtre på søkeresultatene?

Se denne YouTube-videoen for å se hvordan.

Kan jeg lagre et bestemt sett med filtre som et lagret søk?

Filtrering for alle notater i Evernote Web

Ja. Du må først kjøre et søk i søkefeltet. Så kan du bruke ett eller flere filtre for å snevre inn søkeresultatet. Klikk på Flere handlinger (tre prikker) og velg Lagre søk ....