Dette er nytt i Evernote for Windows

< Forrige / Neste >

Dette er nytt i Evernote for Windows

Skkjermbilde av nye Evernote for Windows

Oversikt

Vi er glade for å kunne dele den helt nye Evernote-appen for Windows. Med den nye appen får du et mer moderne utseende og en strømlinjeformet Evernote-opplevelse.

Noen av funksjonene:

• Forbedret notatredigeringsprogram. Mer kontroll over overskrifter og et standardisert utvalg skrifttyper gjør at notatene ser like ut på alle enheter.
  • Nytt notat-knapp. Klikk på knappen for å lage et nytt tekstnotat, eller klikk på pilen for raskt å åpne maler.
  • Raskere søk. Se forslag i sanntid mens du skriver og snevre inn søkeresultatene med filtre.
  • Tenk nytt om skisser. Bruk musa til å tegne og ta håndskrevne notater.
  • Mørk modus. Mørk modus er bedre for øynene dine når du leser og skriver.

I tillegg har vi gjort forbedringer for flere andre funksjoner som notatsammenslåing, flervalg, intern notatlenking og visningsalternativer.

For å oppdatere til ny versjon av Evernote, gå til evernote.com/download.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg den nye appen?

For å laste ned den nyeste versjonen av Evernote, gå til evernote.com/download eller Microsoft Store på datamaskinen. Hvis du allerede har Evernote installert på datamaskinen din, vil det være en veiviser som hjelper deg med å oppdatere til nyeste versjon.

Hvorfor ser jeg ikke oppdateringen i Microsoft Store?

Det kan ta litt tid før oppdateringen vises i Microsoft Store. I tillegg må du sørge for at du bruker Windows 10, fordi den nye Evernote-appen ikke støtter eldre versjoner av Windows.

Hvordan vet jeg hvilken app-versjon jeg bruker?

En rask måte å se om du bruker den nye Evernote-appen på, er å sammenligne appen med bildet du ser i denne artikkelen. For eksempel har den nye appen en ny, større "Nytt notat"-knapp.

I tillegg kan du verifisere versjonsnummeret ved å gå til Hjelp - Om Evernote fra menylinjen, og se nederst i "Om Evernote"-vinduet. Den nye Evernote-appen er versjon 10.0.

Hvilke funksjoner er ikke tilgjengelige i den nye appen ennå?

Dette er ikke en fullstendig liste med funksjoner, men noen av dem er:

• App-innstillinger
  • Andre eksporteringsalternativer enn ENEX

Hvilke funksjoner støttes ikke lenger i den nye appen?

Dette er ikke en fullstendig liste med funksjoner, men noen av dem er:

• Lokale notatbøker
  • Presentasjonsmodus
  • Context
  • ScanSnap Evernote Edition firmvare og programvare
  • Outlook-utklipper

Kan jeg bruke den nye Evernote-appen når jeg er frakoblet?

Ja. For å bruke Evernote når du er frakoblet, sjekk at du er logget på før du kobler fra Internett.

Hvor er synk-knappen?

Evernote har en helt ny synk-arkitektur og synker nå automatisk på tvers av alle enheter.

Hvor er søkefeltet?

Du finner nå søkefeltet i navigasjonsmenten til venstre i appen, rett over Nytt notat-knappen.

Hvor er etikettene?

Du har tilgang til etikettlisten fra navigasjonsmenyen til venstre i appen. Når du ser eller redigerer et notat finner du etikettene nederst i notatredigeringsprogrammet i notatpanelet.

Hvorfor fungerer ikke [en bestemt] hurtigtast lenger?

Enkelte hurtigtaster er ikke implementert ennå. Andre er knyttet til funksjonalitet som ikke er tilgjengelig i den nye appen. For en liste over gjeldende hurtigtaster, se Hurtigtaster i Evernote for Windows.

Hvorfor kan jeg ikke sende en melding når du deler notater eller notatbøker?

Meldinger er fjernet fra delingsfunksjonaliteten, men du kan fortsatt sende meldinger til andre Evernote-brukere i Work Chat.