Slik kan arbeidsgiver dekke Evernote Personal eller Professional

Slik kan arbeidsgiver dekke Evernote Personal eller Professional
< Forrige / Neste >

Slik kan arbeidsgiver dekke Evernote Personal eller Professional

Om Evernote

Mange kunder bruker Evernote for økt produktivitet på jobb, og har derfor mulighet til at arbeidsgiveren dekker det Evernote koster.

Med et Evernote-abonnement oppgraderes Evernote-opplevelsen med funksjoner som er designet til å hjelpe deg live og jobbe smartere. Du kan lagre å få tilgang til viktige ting på enhetene, selv når du er frakoblet. Legg ved e-poster, Office- og Google-dokumenter, PDF-filer, visittkort, bilder og håndskrevne notater. Prosjektdokumenter, møtenotater, kvitteringer og personlige papirer er alltid lett tilgjengelig,

Lær mer om Evernote Personal

Les mer om Evernote Professional

La arbeidsgiver dekke abonnementet

Hvordan dette håndteres varierer fra selskap til selskap. Hvis du vil ha mer informasjon din bedrifts policyer, kan du kontakte HR.

Når du er klar for å komme i gang, følg disse trinnene:

1. Logg på Evernote.kontoen på evernote.com.
  2. Klikk på Oppgrader i venstre sidemeny og følg trinnene for å oppgradere til Personal eller Professional. Vi anbefaler årlig fakturering når du skal utgiftsføre Evernote. Da får du redusert pris og du trenger bare å føre utgiftsposten en gang i året i stedet for en gang i måneden.
  3. Når abonnementet er aktivt, klikk på kontonavnet øverst i venstre hjørne og velg Kontoinfo ....
  4. Velg Kjøpshistorikk eller Fakturering fra venstremenyen og klikk på ordrenummeret for å se og laste ned fakturaen.
  5. Send inn fakturaen ansvarlige i din bedrift og i henhold til reglene for utlegg.