Si opp Evernote Teams-abonnementet

< Forrige / Neste >

Si opp Evernote Teams-abonnementet

Hvis du har spørsmål før du sier opp abonnementet ditt, kan du kontakte oss.

Si opp Evernote Teams-abonnementet

For å si opp Evernote Teams-abonnementet må du deaktivere teamkontoen. For instruksjoner om hvordan du deaktiverer Evernote Teams-konto, se Deaktiver og aktiver Evernote Teams-konto på nytt.

Refunderingspolicy

Refunderingspolicyen vil variere basert på betalingsmetoden.

• Kredittkort

• Årsabonnement (tre eller flere brukere): Du er kvalifisert for refunderinger for alle unntatt to av det totale antall brukere.
    • Årsabonnement (to brukere): Ingen refunderinger. Endringene reflekteres i neste faktureringsperiode.
    • Månedsabonnement: Ingen refunderinger. Endringer reflekteres i neste faktureringsperiode.
  • Faktura

• Års- og månedsabonnementer: Ingen refunderinger. Endringer reflekteres i neste faktureringsperiode.

Vi forbeholder oss retten til å refundere eller kreditere etter eget skjønn eller etter gjeldende lov. Hvis du refunderer eller krediterer i ett tilfelle, er vi ikke forpliktet til å utføre samme refundering eller kreditering i fremtiden.