Oppdater Evernote-appen

< Forrige / Neste >

Oppdater Evernote-appen

Å holde Evernote oppdatert er kritisk for å få med de nyeste funksjonene og forbedringene, feilrettinger, sikkerhetspatcher med mer.

Slik oppdaterer du Evernote

Følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor. Du kan også gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene for å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer til kundene sine.

• Mac

• evernote.com/download: I Evernote-applikasjonen, velg Hjelp - Se etter oppdateringer fra menylinjen.
    • Mac App Store: Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote, gå til Evernote-appen i App Store og klikk på Oppdater.

For å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer og når kunder er kvalifisert for oppdateringer, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• Windows

• evernote.com/download: I Evernote-appen, velg Hjelp - Se etter oppdateringer fra menylinjen.
    • Microsoft Store: Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote, gå til Evernote-appen i Microsoft Store og klikk på Oppdater.

For å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer og når kunder er kvalifisert for oppdateringer, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote, gå til Evernote-appen i App Store og trykk på Oppdater.

For å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer og når kunder er kvalifisert for oppdateringer, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• Android

Hvis du er kvalifisert til å oppdatere til en nyere versjon av Evernote, gå til Evernote-appen i Play Store og trykk på Oppdater.

For å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer og når kunder er kvalifisert for oppdateringer, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

• Web

Evernote Web oppdateres automatisk og gjøres tilgjengelig for kunder i en trinnvis utrullingsplan.

For å lære mer om hvordan Evernote leverer app-oppdateringer og når kunder er kvalifisert for oppdateringer, gå til Slik leverer Evernote app-oppdateringer til kundene.

Nøkkelord:

• oppdater
  • oppdater evernote
  • oppdater app
  • app-oppdatering