Importer notater og notatbøker

< Forrige / Neste >

Importer notater og notatbøker

Du kan importere (gjenopprette) tidligere eksporterte notater og notatbøker til Evernote ved å bruke en av applikasjonene på skrivebordet. De importerte notatene blir lagt i en ny notatbok kalt "Importert [file_name]" (Mac) eller "Importerte notater" (Windows). Derfra kan du flytte eller kopiere dem til en notatbok som du velger. Du kan kun importere innhold ved å bruke Evernote for Mac eller Windows.

Evernote importerer alle notatene som er inkludert i filen, sammen med andre tilgjengelige attributter. Alle de individuelle notatene og notattitlene blir importert, men notatbokstrukturene blir ikke bevart.

For å importere ENEX-filene, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

Nye Evernote for Mac

1. Velg Fil - Importer ... fra menylinjen.
    2. Finn og velg ENEX (.enex)-filen du vil importere.
    3. Klikk på Åpne. Etiketter blir importert automatisk.

Eldre versjon av Evernote for Mac

1. Velg Fil - Importer notater fra menylinjen.
    2. Finn og velg ENEX (.enex)-filen du vil importere.
    3. Valgfritt. Huk av for alternativet Importer etiketter hvis du vil importere etikettene.
    4. Klikk på Åpne.
  • Windows

Nye Evernote for Windows

1. Velg Fil - Importer ... fra menylinjen.
    2. Finn og velg ENEX (.enex)-filen du vil importere.
    3. Klikk på Åpne. Etiketter blir importert automatisk.

Eldre versjon av Evernote for Windows

1. Velg Fil - Importer - Evernote eksportfiler fra menylinjen.
    2. Lokaliser og velg ENEX (.(enex)-filen du vil importere.
    3. Valgfritt. Huk av for alternativet Importer notatetiketter hvis du vil importere etikettene.
    4. Klikk på Åpne.

Du kan også importere ENEX-filer på følgende måter:

• Dra-og-slipp ENEX-filen direkte i en destinasjonsnotatbok via venstre navigasjonsmeny eller notatliste.
  • Dobbeltkllikk på en ENEX-fil for å importere den til appen automatisk.

Nøkkelord:

• ENEX
  • gjenopprett notater
  • gjenopprett
  • importer
  • importer notater
  • importere notater Evernote
  • importer notatbøker
  • importer notatbøker Evernote
  • importer innhold