Gå ut av en Evernote betaversjon

< Forrige / Neste >

Gå ut av en Evernote betaversjon

Hvis du deltar i en operativsystemspesifikk betaversjon, og du heller vil bruke den generelle versjonen av Evernote, må du følge trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Åpne Evernote beta-appen og velg Notater for å se etter usynkroniserte notater (merket med et grått synk-ikon i hjørnet av notatlisten).
    2. Når du har bekreftet at alle notatene dine er synkronisert (ingen grå synk-ikoner vises), kan du avinstallere beta-appen.
    3. Last ned og installer den vanlige Evernote-appen fra evernote.com/download.
  • Windows

1. Åpne Evernote beta-appen og velg Notater for å se etter usynkroniserte notater (merket med et grått synk-ikon i hjørnet av notatlisten).
    2. Når du har bekreftet at alle notatene dine er synkronisert (ingen grå synk-ikoner vises), kan du avinstallere beta-appen.
    3. Last ned og installer den vanlige Evernote-appen fra evernote.com/download.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du installerte en forhåndsvisning gjennom App Center:

1. Slett forhåndsvisningsappen for Evernote (indikert av et svart app-ikon).
    2. Åpne Innstillinger, gå til Generelt og Profiler og fjern deretter Evernote-profilen ved å trykke på Evernote og Fjern profil.
    3. Fortsett å bruke den vanlige Evernote-appen som er installert fra App Store.

Hvis du installerte en beta gjennom Apple TestFlight:

1. Åpne TestFlight og trykk på Evernote.
    2. Nederst på siden trykker du på Avslutt testing, bekreft og gå deretter ut av TestFlight.
    3. Slett Evernote beta-appen (indikert av det svarte ikonet).
    4. Installer Evernote på nytt fra App Store.
  • Android

1. Åpne Play Store.
    2. Søk etter Evernote, trykk deretter på Evernote-ikonet for å åpne siden for appdetaljer.
    3. Bla ned til delen for beta-testing.
    4. Trykk på Avslutt og vent på å bli fjernet fra beta-programmet (dette kan ta inntil 30 minutter).
    5. Avinstaller Evernote fra enheten din.
    6. Installer Evernote på nytt fra Play Store.

Merk: Hvis du ikke avinstallerer og installerer Evernote på nytt etter å ha gått ut av beta-programmet, vil du fortsatt bruke beta-versjonen av Evernote til den neste vanlige versjonen av appen blir tilgjengelig.

Gå ut av Tidlig tilgang-programmet

For å melde deg ut av Evernotes Tidlig tilgang-program, gå til Gå ut av Evernotes Tidlig tilgang-program.