Bli med i Tidlig tilgang-programmet til Evernote

< Forrige / Neste >

Bli med i Tidlig tilgang-programmet til Evernote

Vi trenger din hjelp i å forme Evernotes fremtid, og vi jobber alltid for å forbedre og legge til nye funksjoner. Dine tilbakemeldinger hjelper oss med å få dette best mulig.

Som tidlig tilgang-tester har du muligheten til å teste og gi tilbakemeldinger om nye versjoner og funksjoner i Evernote før de blir tilgjengelige for offentligheten Husk at tidlig tilgang-funksjoner testes i et ekte miljø, og det kan bety at det av og til oppstår feil, men dine tilbakemeldinger hjelper oss med å lage et bedre Evernote.

Hvis du har spørsmål om Tidlig tilgang-programmet kan du se våre Ofte stilte spørsmål.

Bli med i Tidlig tilgang-programmet

Evernote Tidlig tilgang-programmet er åpent for alle kunder med individuelle Evernote-kontoer. Merk at ikke alle deltakere i programmet vil ha tilgang til alle apper og funksjoner som skal testes. Enhetene du bruker, hvordan du bruker Evernote og hvor ofte du bruker Evernote hjelper oss med å avgjøre hvilke tester du blir bedt om å delta i.

Slik blir du med i programmet:

1. Gå til evernote.com/earlyaccess i nettleseren.
  2. Fyll ut skjemaet på siden.
  3. Klikk på Bli med nå.

Merk: Evernote Teams-kunder er ikke kvalifiserte for dette programmet, men det finnes av og til Evernote Teams-funksjoner som er tilgjengelige for testing utenfor dette programmet. For å lese mer, gå til Tidlig tilgang-testing for Evernote Teams-kontoer.