Aktivere mørk modus

< Forrige / Neste >

Aktivere mørk modus

Med mørk modus i Evernote blir det enklere og mer behagelig for øynene å lese og skrive. Mørl modus er et mørkere faretema med større kontrast.

Aktivere mørk modus

Hvis du ikke ser alternativene for å aktivere mørk modus som beskrevet nedenfor, må du enten oppdatere operativsystemet eller Evernote-appen. Se Ofte stilte spørsmål nederst i denne artikkelen for krav til operativsystem og app.

• Mac

The new Evernote for Mac
    1. Klikk på Innstillinger-knappen (tannhjulet) ved siden av navnet ditt, øverst i venstre navigasjonsmeny.
    2. Gå til Egenskaper - Applikasjon og velg en innstilling for mørk modus.

Eldre versjon av Evernote for Mac

Når du aktiverer mørk modus på Mac, bytter Evernote til det mørke fargetemaet automatisk. Slik aktiverer du mørk modus på Mac:

1. Fra Apple-menyen, velg Systeminnstillinger.
    2. Klikk på Generelt.
    3. Ved siden av alternativene for utseende øverst i vinduet, velg Mørk.

Notater:

• Bytt til visningen Lys i enhetens systemegenskaper for å deaktivere mørk modus.
    • Når du er i mørk modus kan du bruke en lys redigeringsprogramvisning hvis du ønsker. I Evernote, gå til Evernote - Egenskaper fra menylinjen og huk av i boksen "Bruk lys modus for notater".
  • Windows

Mørk modus er kun tilgjengelig i nye Evernote for Windows. Slik aktiverer du mørk modus:

1. Klikk på innstilllinger-knappen (tannhjulet) ved siden av navnet ditt øverst i venstre navigasjonsmeny.
    2. Gå til Egenskaper - Applikasjon og velg en innstilling for mørk modus.
  • iPhone, iPad og iPod touch

Nye Evernote for iOS

1. Åpne Evernote.
    2. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen.
    3. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne av menyen og velg Mørk modus.
    4. Velg en innstilling for mørk modus, trykk deretter på tilbakepilsen for å lagre innstillingen.

Eldre versjoner av Evernote for iOS

Evernote bytter automatisk til temaet med mørke farger når du aktiverer mørk modus på enheten din. Slik gjør du det:

1. Åpne Innstillinger.
    2. Trykk på Visning og lysstyrke.
    3. I delen Utseende, trykk på Mørk.

Merk: Bytt til lys visning i innstillingene på enheten din for å deaktivere mørk modus.

• Android

Nye Evernote for Android

1. Åpne Evernote.
    2. Trykk på de tre linjene nederst i venstre hjørne for å åpne menyen.
    3. Trykk på tannhjulet øverst i høyre hjørne av menyen og velg Mørk modus.
    4. Velg en innstilling for mørk modus, trykk deretter på tilbakepilsen for å lagre innstillingen.

Eldre versjon av Evernote for Android

1. Åpne Evernote.
    2. Trykk på menyknappen (tre horisontale linjer) for å åpne menyen.
    3. Finn Mørkt tema i menyen og trykk deretter på bryteren. Den skal være grønn når mørkt tema er aktivert.

Merk: Slå av bryteren for mørkt tema for å deaktivere.

• Web

1. Åpne Evernote Web.
    2. Klikk på innstilllinger-knappen (tannhjulet) ved siden av navnet ditt øverst i venstre navigasjonsmeny.
    3. Gå til Egenskaper - Applikasjon og velg en innstilling for mørk modus.

Ofte stilte spørsmål

Hva er kravene for operativsystem og app for å aktivere mørk modus i Evernote?

• Mac: macOS 10.14 (Mojave) og nyere, Evernote-versjon 7.6+
  • iOS: iOS 13 og nyere, EVernote-versjon 8.17+
  • Android: Android 5.0 og nyere, Evernote version 8.6+

Hvorfor er ikke enkelte områder av appen mørke, selv i mørk modus?

Enkelte elementer — som bilder du har lagt til med hvit bakgrunn — beholder kanskje den hvite bakgrunnen selv når du bruker mørk modus.