Opprett dine egne maler

< Forrige / Neste >

Opprett dine egne maler

Du kan opprette dine egne maler fra eksisterende notater. Hvis du foretrekker å bruke forhåndsproduserte maler, kan du gå til nettsiden vår for å velge blant mange ulike gratismaler. For å lære hvordan du bruker maler, kan du gå til Bruke maler.

Merk:Du kan kun opprette dine egne maler hvis du har et betalt abonnement.

Opprette en mal

Du kan gjøre om et notat du allerede har til en mal som kan brukes om og om igjen. Når du har notatet i et format som du vil lagre, kan du følge trinnene nedenfor for å lagre det som en mal.

• Mac

Opprett notatet som du vil bruke som en mal. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne, velg Lagre som mal ..., gi den en tittel og klikk på Lagre. For å vise de lagrede malene, opprett et hurtignotat og klikk på Mal i brødteksten.

• Windows

Opprett notatet som du vil bruke som en mal. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne, velg Lagre som mal ..., gi den en tittel og klikk på Lagre. For å vise de lagrede malene, opprett et hurtignotat og klikk på Mal i brødteksten.

• iPhone, iPad og iPod touch

Opprett notatet som du vil bruke som en mal. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne, velg Lagre som mal, gi den en tittel og klikk på Lagre. For å vise de lagrede malene, opprett et hurtignotat, trykk på Mal i brødteksten og trykk deretter på Mine maler.

• Android

Opprett notatet som du vil bruke som en mal. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne, trykk på Lagre notat, velg Lagre som mal, gi den en tittel og klikk på Lagre. For å se de lagrede malene, opprett et nytt notat og trykk på Mal i brødteksten.

• Web

Opprett notatet som du vil bruke som en mal. Klikk på Flere handlinger-knappen (tre prikker) øverst i høyre hjørne, velg Lagre som mal ..., gi den en tittel og klikk på Lagre. For å vise de lagrede malene, opprett et hurtignotat og klikk på Mal i brødteksten.

For å oppdatere eller redigere en mal du har opprettet, gå til Rediger maler.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg sortere eller endre rekkefølge på lagrede maler?

Nei. Maler vises i rekkefølgen de ble oppdatert i, der den som ble oppdatert sist vises først.

Kan jeg dele malene mine med andre som bruker Evernotes malarkiv?

Akkurat nå tar vi ikke imot innsendte maler til malarkivet.

Nøkkelord:

• mal
  • maler
  • tilpasset mal
  • rediger mal