Lag en skisse på Mac og Windows

< Forrige / Neste >

Lag en skisse på Mac og Windows

Bruk musen til å tegne og lage håndskrevne notater. Du kan også bruke fingeren eller en stylus på berøringsskjermer. Sett inn diagrammer og håndskrevne notater sammen med bilderm lydklipp eller vedlegg. Evernote kjenner igjen håndskreven tekst i notatene så du kan søke i den senere.

Slik lager du skisser:

• Legg til diagrammer i forelesnings- og møtenotater
  • Skriv ned ideer når du renoverer på kontoret eller hjemme
  • Tegn UI-design for appskjermer eller nettsider
  • Lag videoklipp

Legg til en skisse

For å legge til en skisse i et notat, følg intruksjonene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Fra et åpent notat i redigeringsmodus, trykk på det blå plusstegnet (+) i notatredigeringsverktøyet og trykk deretter på Tegn.
    2. Skisseverktøy fionner du på venstre side av skjermen. Velg penn eller uthevingsverktøy for å begynne å skisse med musen.
    3. Trykk på Fullført for å lagre. Skisser lagres som .PNG-bilder som kan lastes ned, så de kan redigeres på andre PC-er eller mobile enheter.
  • Windows

Nye Evernote for Windows

1. Fra et åpent notat i redigeringsmodus, trykk på det blå plusstegnet (+) i notatredigeringsverktøyet og trykk deretter på Tegn.
    2. Skisseverktøy fionner du på venstre side av skjermen. Velg penn eller uthevingsverktøy for å begynne å skisse med musen.
    3. Trykk på Fullført for å lagre. Skisser lagres som .PNG-bilder som kan lastes ned, så de kan redigeres på andre PC-er eller mobile enheter.

Eldre versjon av Evernote for Windows

1. Klikk på Fil - Nytt notat - Nytt blekknotat
    2. Skisseverktøy vises øverst på skjermen. Velg penn eller uthevingsverkøy for å begynne å skisse med musen.
    3. Skisser blir lagret som et nytt blekknotat.

Utforsk skisseverktøyene

Verktøylinje for blekknotat

Skissenotater har sin egen verktøylinje med alternativer for å tilpasse og formatere de håndskrevne notatene.

• Snap-to-Shape toolTilpass til form:Tilpasser tegninger tegnet på frihånd til presise linjer og former.
    • Pencil toolBlyant:Skriv og tegn på frihånd med en rund tupp.
    • Pen toolPenn: Skriv og tegn på frihånd med en vinklet tupp.
    • Cutter toolKlipper:Sletter linjer eller objekter.
    • Selector toolVelger: Velg objekter som skal skaleres, strekkes, flyttes eller slettes.
    • Stroke widthStrøkbredde: Velg størrelsen på penn, blyant og kutter.
    • Stroke colorStrlkfarge: Velg farge på blekket.
    • Paper colorPapirfarge: Velg farge på bakgrunn og linjer. For hvit bakgrunn, velg hvitt for både papirfarge og papirlinje.

Nøkkelord:

• håndskrift
    • håndskrevet
    • håndskrift
    • tegning
    • tegn
    • penn
    • blekknotat
    • frihånd
    • skisse