Lagre bilder med tekst ved hjelp av Evernote for Android

< Forrige / Neste >

Lagre bilder med tekst ved hjelp av Evernote for Android

Med Evernote for Android kan du lagre bilder med tekst på Evernote-kontoen automatisk, for å legge til kontekst eller dele dem med andre. Evernote skanner fotoalbumet på enheten for å finne bilder som inneholder tekst og varsler deg når du skal velge hvilke bilder som skal lagres i Evernote. Når bildene er i Evernote blir de søkbare, slik at du enkelt finner dem igjen senere.

Når du lagrer tekstbaserte bilder i Evernote — for eksempel visittkort eller møtenotater — vil du se dem i sidemenyen under overskriften "Samle bilder". Derfra kan du flytte dem inn i et notat og legge til ekstrainformasjon eller vedlegg.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i nye Evernote for Android.

Ofte stilte spørsmål

Lastes bildene mine opp i Evernote, eller kan noen i Evernote se dem?

Nei. Bildene skannes lokalt på enheten. Ingen bilder sendes til andre servere.

Lagrer Evernote bildene mine uten min tillatelse?

Nei. Kun bildene du velger å lagre vil bli lagret i Evernote.

Hva slags tekst kan Evernote oppdage?

Evernote finner både håndskrift og annen tekst. Dette betyr at du kan ta bilde av håndskrift på et whiteboard, papirkvitteringer, Post-it®-notater med mer.

Hvordan er dette annerledes enn å skanne et dokument med Evernote-kameraet?

Når denne funksjonen er aktivert så trenger du ikke å åpne Evernote-appen. Evernote finner bilder i fotoalbumet som har tekst og foreslår at du lagrer disse bildene i Evernote.

Hvilke språk støttes?

Evernote finner tekst uavhengig av språk og kjenner igjen håndskrevet tekst i alle latinske språk, samt kinesisk, japansk og koreansk.

Hvordan deaktiverer jeg denne funksjonen?

For å deaktivere tekstgjenkjennelse i fotoalbumet, gå til Innstillinger - Varslinger og fjern avmerkingen for Samle varslinger.

Nøkkelord:

• android
  • samle
  • bilde
  • bilder
  • samle bilder
  • skann
  • skanne dokumenter
  • tekst
  • bildesøk