Logg på Evernote med Google

< Forrige / Neste >

Logg på Evernote med Google

Påloggingsside for Evernote Web

Hvis du har en Google-konto, så kan du bruke denne til å logge på Evernote. Dette betyr at du har et passord mindre å huske. Når du har autorisert og aktivert Google-pålogging som et alternativ, kan du bruke Evernote- og Google-påloggingsdetaljer om hverandre.

Sette opp Google-pålogging for Evernote

Før du kan logge på eller opprette en ny EVernote-konto med Google, må du gi Evernote tillatelse til å se relevant informasjon om Google-kontoen din, som grunnleggende profilinfo.

Du vil bli bedt om tillatelse:

• Første gang du setter opp Google-innlogging for en eksisterende Evernote-konto
  • Når du oppretter en ny Evernote-konto med Google-pålogging

Du blir kanskje bedt om å koble til Google-kontoen på nytt når koblingen mellom Evernote og Google utløper, eller du har deaktivert og aktivert Google-pålogging på nytt.

Hvis du oppretter en ny konto, eller din eksisterende Evernote-e-postadresse er en Gmail-adresse

Hvis du oppretter en ny konto, eller den eksisterende Evernote-e-postadressen er en Gmail-adresse, følg trinnene for ditt operativsystem nedenfor.

• Mac

1. Klikk på Logg på, deretter Fortsett med Google.
    2. Angi Google-påloggingsdetaljene. Merk: Hvis en Evernote-konto med denne Gmail-adressen allerede finnes, vil du bli bedt om å angi Evernote-passordet. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
    3. Klikk på Tillat for å godkjenne at Evernote ser grunnleggende profilinfo.
  • Windows

1. Klikk på Jeg har allerede en konto og deretter Fortsett med Google.
    2. Angi Google-påloggingsdetaljene. Merk: Hvis en Evernote-konto med denne Gmail-adressen allerede finnes, vil du bli bedt om å angi Evernote-passordet. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
    3. Klikk på Tillat for å godkjenne at Evernote ser grunnleggende profilinfo.
  • iPhone, iPad og iPod touch

1. Trykk på Opprett konto eller trykk på Logg inn.
    2. På neste skjermbilde trykker du på Logg inn med Google.
    3. Angi Google-påloggingsdetaljene. Merk: Hvis en Evernote-konto med denne Gmail-adressen allerede finnes, vil du bli bedt om å angi Evernote-passordet. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
    4. Trykk på Tillat for å godkjenne at Evernote ser grunnleggende profilinfo.
  • Android

1. Trykk på Logg inn med Google eller trykk på LOGG INN.
    2. På neste skjermbilde trykker du på Logg inn med Google.
    3. Velg en eksisterende Google-konto fra listen, eller legg til en annen konto. Merk: Hvis en Evernote-konto med denne Gmail-adressen allerede finnes, vil du bli bedt om å angi Evernote-passordet. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
    4. Trykk på Tillat for å godkjenne at Evernote ser grunnleggende profilinfo.
  • Web

1. På Evernote-hjemmesiden, klikk på Registrer deg eller Logg inn.
    2. Klikk på Fortsett med Google.
    3. Angi Google-påloggingsdetaljene. Merk: Hvis en Evernote-konto med denne Gmail-adressen allerede finnes, vil du bli bedt om å angi Evernote-passordet. Du trenger kun å gjøre dette en gang.
    4. Klikk på Tillat for å godkjenne at Evernote ser grunnleggende profilinfo.

Hvis Evernote-e-postadressen ikke er en Gmail-adresse

Hvis Evernote-e-postadressen ikke er en Gmail-adresse, følg trinnene nedenfor for å aktivere Google-innlogging.

1. Logg på kontoinnstillinger.
  2. Velg Tilkoblede tjenester fra venstremenyen.
  3. Aktiver "Innlogging med Google". Merk: For å slå av Google-pålogging for Evernote, deaktiver "Innlogging med Google".

Du kan administrere hver av dine Google-tilkoblede tjenester separat. For eksempel kan du velge å slå av Google-pålogging, men fortsatt være tilkoblet Google Drive.

Ofte stilte spørsmål

Endrer Google-pålogging måten Evernote fungerer på?

Nei. Muligheten til å logge på med Google gjør det enklere og raskere å få tak i notatene dine. Du kan fortsatt bruke Evernote på samme måte som du alltid har gjort.

Støtter Evernote pålogging med andre typer kontoer?

For øyeblikket støtter vi kun Google-pålogging. I fremtiden kan det hende vi legger til flere.

Kan jeg opprette en ny Evernote-konto med Google-kontoen min?

Ja, så lenge Gmail-adressen ikke allerede er knyttet til en eksisterende Evernote-konto.

Hvis jeg vil logge på med Google, må jeg opprette en ny Evernote-konto?

Nei. Du kan bruke Google til å logge på den eksisterende Evernote-kontoen ved å aktivere Google-pålogging i kontoinnstillinger eller velge "Logg på med Google" i Evernote-appen.

Må jeg ha en Google-konto for å fortsette å bruke Evernote?

Nei. Pålogging med Google er valgfritt og er ikke påkrevd for å bruke Evernote. Det er bare en ekstra måte å logge på kontoen din på.

Jeg logget inn med Google og nå finner jeg ikke Evernote-notatene mine. Hva skjedde?

Det kan hende at du har logget på en gammel konto eller har opprettet en ny konto. Gå til kontoinnstillinger for å sjekke e-postadressen og "Medlem siden"-datoen. Dette bør gi deg informasjon om du er ligget på riktig konto. For å koble til en annen konto, deaktiver "Logg på med Google" i Tilkoblede tjenester og logg på Evernote-kontoen du vil koble til. Gå tilbake til "Tilkoblede tjenester"-siden for å aktivere Google-pålogging.

Kan Google se Evernote-påloggingsinfoen, søke i mine notater eller bruke dem til målrettet annonsering?

Nei. Når du slår på Google-pålogging gir du kun Evernote tillatelse til å se relevant informasjon om Google-kontoen, som grunnleggende profilinfo. Google har ikke tilgang til Evernote-kontoen.

Når jeg slår på Google-pålogging, er det kun den måten jeg kan logge på da?

Nei. Du kan logge på med Google-kontoen og Evernote-kontoen om hverandre.

Vil jeg kunne bruke totrinnsverifisering når jeg logger på med Google?

Ja, hvis du har totrinnsverifisering aktivert på Google-kontoen.

Hva hvis jeg har glemt passordet mitt?

• Hvis du glemmer Google-passordet: Be om å tilbakestille passordet fra Google
  • Hvis du glemmer Evernote-passordet: Be om å tilbakestille passordet fra Evernote

Merk: Hvis du aldri har satt opp et Evernote-passord kan du sette opp ett ved å be om tilbakestilling av passord her.

Støttes Google-pålogging i andre Evernote-apper som Skitch, Scannable eller Penultimate?

Google-pålogging støttes i de nyeste versjonene av Web Clipper, Evernote Web, Evernote for Windows, Mac, Android og Evernote for iPhone, iPad og iPhone Touch. For alle andre Evernote-apper kan du logge på med din Evernote-påloggingsinformasjon.

Hvis du oppretter en Evernote-konto ved hjelp av Google-pålogging, men bruker en Evernote-app som ikke støtter det, må du sette opp et Evernote-passord ved å be om en tilbakestilling av passord her.

Kan jeg slå av Google-pålogging for Evernote-kontoen min?

Ja. Du kan slå av Google-pålogging fra kontoinnstillinger.

Nøkkelord:

• openID
  • Google
  • Google-konto
  • Google-pålogging
  • Google-pålogging
  • Fortsett med Google