Lagre håndskrift og skann dokumenter med telefonen

< Forrige / Neste >

Lagre håndskrift og skann dokumenter med telefonen

Bruk Evernote på telefonen som håndskanner. Lagre bilder, håndskrevne notater og dokumenter som visittkort og kvitteringer i Evernote. Når de er lagret på kontoen, er de skannede dokumentene alltid tilgjengelige for deg så lenge du har tilgang til Evernote.

Camera iconSlik bruker du kameraet i appen

Start kameraet i appen: Trykk på pil opp på nytt notat-knappen, trykk deretter på Ta et bilde eller Skann et dokument. I eldre versjoner av appen kan du trykke på kameraikonet på hjemskjermen (iOS) eller Evernote Android-widgeten. Ta et bilde ved å trykke på kameraknappen. Det lagrede bildet blir lagret som et nytt notat.

Auto-bilde: Den enkleste måten å skanne dokumenter på, er å holde kameraet stødig over dokumentet eller kortet så kantene er tydelige i rammen. Kameraet oppdager, fokuserer og tar et bilde av dokumentet automatisk.

Ta bilder av kvitteringer

Telefon med skannet kvittering

Bruk Evernote-kameraet til å ta bilder av det du ønsker. Lagre håndskrevne notater og tegninger fra et whiteboard eller baksiden av en konvolutt. Skann papirdokumenter og visittkort. Håndskrevet eller trykt tekst som er lagret i Evernote blir søkbar.

PRØV DET

Skann og lagre kvitteringer i en notatbok for enkel referanse når du sender inn utgiftsrapporter

Skann håndskrevne notater og håndtegnede skisser

Eksempel på håndskrevet notat som er skannet til Evernote

Ta bilder av håndskrevne notater og tegninger til Evernote. Tydelig skrevne notater er redigerbare og søkbare. Les mer

PRØV DET

Scan notater fra Post-it®-notater, servietter, sider i en notatbok eller baksiden av en konvolutt.

Skann dokumenter, produktetiketter og manualer

Bli papirløs og skann kopier av alle dokumentene i Evernote.

PRØV DET

• Skann regninger, helseforsikringer, skjemaer, kart, pensum og brukerveiledninger, så har du det til senere bruk.

• Ta et bilde av produktinfo og etiketter for ting som tonerkasetter eller vannfiltre, som man må fylle på med jevne mellomrom.

• Ta et bilde av produktetiketter på for eksempel en vinflaske, og legg det til i en notatbok kalt "favoritter"

Ta bilde av visittkort

Telefon med skannet visittkort

Tilgjengelig for Android og iOS

Evernote skanner visittkort og gjør dem om til individuelle kontaktnotater. Når de er skannet vil informasjon som navn, titler, bedriftsnavn og et bilde av kortet være lagret og søkbart. Les mer

Ta bilder av whiteboards

Whiteboard-optimalisering

Bruk Evernote-kameraet til å ta bilde av det meste, for eksempel håndskrevne møtenotater, forelesningsnotater og ideer fra idèmyldringer. Håndskrevet eller trykt tekst som lagres i Evernote er søkbar.

PRØV DET

• Ta et bilde av hele whiteboardet, eller enkelte deler av det.

• Legg til lydinnspilling av et møte i notatet med bildet av whiteboardet for mer kontekst.