Forstå grensen for antall enheter

< Forrige / Neste >

Forstå grensen for antall enheter

Oversikt

Med Evernote Free kan du bruke Evernote-appen på inntil to enheter. Denne enhetsgrensen gjelder for følgende Evernote-apper:

• Evernote for Mac
  • Evernote for Windows
  • Evernote for iOS
  • Evernote for Android
  • Evernote Web

Andre Evernote-produkter — som Web Clipper, Skitch, Scannable og Penultimate — og tredjepartsapper som bruker Evernote API-integrasjon, teller ikke for enhetsgrensen.

Hvis du vil synkronisere notatene dine på tvers av enheter, må du oppgradere til et betalt abonnement.

Ofte stilte spørsmål

• Hvordan telles enheter?

Hver enhet der du er logget på en Evernote-app teller for antall enheter.

Hvis du har flere enheter av samme type, teller hver enhet. Hvis du for eksempel logger på Evernote på to ulike iPhoner, så telles dette som to enheter.

Hvis flere personer logger på ulike kontoer fra samme Evernote-app på samme enhet, så teller denne enheten som en enhet for hver Evernote-konto. Hvis du og din ektefelle for eksempel deler en Mac hjemme og bruker kontonytting for å logge på hver deres konto, så teller Mac-en som en enhet for deg og en enhet for din ektefelle.

• Hvordan sjekker jeg hvor mange og hvilke enheter som er knyttet til kontoen min?

Du kan se og administrere alle enheter knyttet til kontoen din på siden Enheter i kontoinnstillingene.

• Hvordan fjerner jeg en enhet fra kontoen min?

Du kan fjerne en enhet fra kontoen din på siden Enheter i kontoinnstillingene.

• Hvis jeg logger av Evernote på en enhet, fjernes den da fra kontoen min?

Om du logger av Evernote så fjernes ikke enheten fra kontoen din. Du må trekke tilbake tilgang for en enhet fra siden "Enheter" i kontoinnstillingene.

• Mister jeg notatene mine hvis jeg fjerner en enhet fra kontoen?

Nei. Når du fjerner en enhet fra kontoen så mister du ikke noen av de synkroniserte notatene.

• Hvorfor kan jeg ikke bruke Evernote Web i nettleseren på telefonen eller nettbrettet?

Evernote Web er ikke optimalisert for mobilnettlesere. Vi ønsker at din opplevelse skal bli best mulig. Derfor må du installere Evernote-appen fra mobilens app store.

• Hvorfor får jeg beskjed om enhetsbegrensning når jeg kun bruker Evernote på to enheter?

Du får kanskje denne meldingen fordi kontoen din fortsatt er koblet til en enhet du ikke lenger bruker. Sjekk hvilke enheter som er knyttet til kontoen din ved å gå til siden Enheter i kontoinnstillingene.

Hvis du trenger hjelp kan du kontakte oss.

• Hvorfor kan jeg ikke gjerne en enhet, eller får en feilmelding når jeg prøver å fjerne en enhet?

Med Evernote Free kan du bruke Evernote-appen på opptil to enheter.

Hvis du ofte bytter enheter vil du kanskje se en feilmelding i appen som hindrer deg i å fjerne en enhet igjen. Hensikten med dette er å hindre misbruk av enhetsbegrensningen.

Hvis du ofte bruker Evernote på mer enn to enheter så anbefaler vi at du oppgraderer til et betalt Evernote-abonnement. I tillegg til å bruke ubegrenset antall enheter, kan du også søke i Office-dokumenter og PDF-filer, opprette tilpassede maler med mer. Hvis du vil bli på Evernote Free må du begrense deg til to enheter.