Konfigurer et Fujitsu ScanSnap til å skanne til Evernote

< Forrige / Neste >

Konfigurer et Fujitsu ScanSnap til å skanne til Evernote

Enkelte Fujitsu ScanSnap-skannere kan konfigureres til å skanne direkte til Evernote med Fujitsu's ScanSnap Home-programvaren. Du får tilgang til skannede dokumenter umiddelbart og de blir søkbare i Evernote på alle enheter.

Skanne til Evernote med Fujitsu's ScanSnap Home-programvaren og ScanSnap Cloud-tjenesten fungerer med følgende Fujitsu ScanSnap-modeller:

• ScanSnap Evernote Edition-skanner (etter en permanent oppdatering til iX500-firmware)
  • iX1600
  • iX1500
  • iX1400
  • iX500
  • iX100
  • SV600
  • S1300i
  • S1100i

Merk: Hvis du bruker en ScanSnap-skanner med ScanSnap Manager-programvaren, følg trinnene kalt "Konfigurer ScanSnap Manager til å skanne til Evernote" på slutten av denne artikkelen.

Kom i gang

Det er noen ting du må gjlre før du kan beynne å konfigrere din Fujitsu-skanner til å skanne til Evernote.

1. Last ned og installer ScanSnap Home-programvaren
  2. Opprett en gratis ScanSnap-konto
  3. Konfigurer skanneren for trådløs skanning i ScanSnap Home-oppsettet

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med trinnene ovenfor, kontakt Fujitsu-kundestøtte.

Konfigurer ScanSnap Home for å skanne til Evernote

Etter at du har lastet ned og installert ScanSnap Home, men før du kan begynne å skanne og lagre til Evernote, må du konfigurere Scan Snap Home-innstillingene.

Trinn Handling Skjermdump
1 Open ScanSnap Home by clicking on the application icon in one of the following locations:
  • Mappene Dock eller Applications (på Mac)
  • Oppgavelinjen på skrivebordet (på Windows)

ScanSnap Home-appikon

2 Klikk på skymodus-ikonet (bokstaven "S" i en sky), og klikk på den blå Skann-knappen.

Merk: Hvis dette er første gang du skanner med denne programvaren, vil du bli bedt om å logge på ScanSnap-kontoen. Etter at du har logget på, lukk Konto-vinduet for å gå tilbake til ScanSnap Home og klikk på den blå Skann-knappen igjen.

ScanSnap Home Cloud Mode-ikon

3 I "ScanSnap Home - Scan"-vinduet som åpnes, klikk på Rediger profiler-ikonet øverst i høyre hjørne (halvsirkel med blyant), klikk deretter på Skann til sky-fanen.

Merk: Hvis det er første gang du skanner med denne programvaren, vises en pop-up med spørsmål om du vil sette opp en profil. Klikk på Sett opp for å redigere profilen.

ScanSnap Home

4 Under delen "Skanneinnstillinger", klikk på Velger ...-knappen ved siden av feltet "Tjenestenavn".

ScanSnap Home

5 Velg Evernote fra listen og klikk på Velg. Et nettleservindu vises og du blir bedt om å logge på Evernote-kontoen for å godkjenne ScanSnap Cloud.

ScanSnap Home

6 Godkjenn at ScanSnap Cloud får tilgang til kontoen. Deretter går du tilbake til ScanSnap Home.

Evernote godkjenningsskjerm

7 Når du blir bedt om at vil angi samme tjeneste for alle dokumenttyper som ikke er angitt ennå, klikk på Angi. Dette gjør at Evernote blir "lagre til"-destinasjonen for hver av dokumenttypene: dokumenter, visittkort, kvitteringer og bilder.

ScanSnap Home

8 Hvis tilkoblingen var vellykket vil du se Evernote i feltet "Tjenestenavn" for hver dokumenttype.

ScanSnap Home

9 Klikk på Lagre for å lagre konfigureringsinnstillingene.

ScanSnap Home

Skann til Evernote

Når du har konfigurert innstillingene ovenfor sender ScanSnap Home skanningene dine, basert på dokumenttypen, til følgende notatbøker i Evernote automatisk:

• Dokumenter → Dokumenter
  • Visittkort → Kort
  • Kvitteringer → Kvitteringer
  • Bilder → Bilder

Trinn Handling Skjermdump
1 Open ScanSnap Home by clicking on the application icon in one of the following locations:
  • Mappene Dock eller Applications (på Mac)
  • Oppgavelinjen på skrivebordet (på Windows)

ScanSnap Home-appikon

2 Klikk på skymodusikonet (bokstaven "S" i en sky).

ScanSnap Home Cloud Mode-ikon

3 Last dokumentet inn i skanneren.

Dokumentet lagt i skannerskuffen

4 Trykk på skanneknappen på skanneren. Fargen på knappen kan variere avhengig av skannermodellen.

ScanSnap scanner fysisk knapp

5 Etter at skanningen er fullført, åpne Evernote. Du vil se at det skannede dokumentet er lagret i notatboken som er angitt i konfigurasjonsinnstillingene.

Merk: Hvis du ikke ser notatet med en gang, prøv å synkronisere eller laste Evernote på nytt. Hvis det ikke vises i forventet notatbok, prøv å se på første notat i listen "Alle notater".

Konfigurer ScanSnap Manager til å skanne til Evernote

Hvis du bruker en ScanSnap scanner med ScanSnap Manager-programvare, følg trinnene i tabellen nedenfor.

Trinn Handling
1 Last ned og installer programvaren Fujitsu ScanSnap Manager.
2 Høyreklikk på ikonet for ScanSnap Manager på oppgavelinjen (for Windows) eller i dock (for Mac).
3 Velg Innstillinger eller Scan Button-innstillinger.
4 Fjern avhukingen i boksen "Bruk hurtigmeny".
5 Fra profilmenyen, velg Skanne til Evernote (dokument) for å lagre som PDF eller Skanne til Evernote (notat) for å lagre bilder i et notat.
6 For å opprette og endre innstillinger for søkbar tekst, velg detaljmenyen for å vise avanserte innstillinger, velg deretter fanen Filalternativ og huk av for "Konverter til søkbar PDF".
7 Klikk på Bruk og OK for å lagre innstillingene.
8 Legg dokumentet på skanneren og trykk på skanneknappen.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å laste ned, installere eller sette opp ScanSnap Home eller ScanSnap Manager, kontakt Fujitsu kundestøtte. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med Evernote etter at skanningene er lagret på kontoen, kontakt Evernote kundestøtte.

Nøkkelord:

• fujitsu
  • skann
  • skanner
  • skanning
  • scansnap
  • fax